Kou Yoneda'nın Saezuru Tori wa Habatakanai Boy-Love Mangası Anime Filmi Oluyor
Fuji TV'nin Blue Lynx markasının ilk filmi açıklandı.

Fuji TV salı günü "Blue Lynx" adında boy-love odaklı yeni bir marka açtığını duyurdu. Ve ilk film projesini 26 Nisan'da açıklayacağını duyurdu.

Markanın sitesi o zamana kadar yazar Shion Miura (The Great Passage, Run with the Wind) ve çizer Yōko Tanji (Eiga Doraemon: Nobita no Nankyoku Kachi Kochi Daibōken) "Gekkō wa Kimi no Sasayaki" adlı kısa, görsel bir hikaye yayımladı. Ve hikayenin cumartesi gününe kadar Blue Lynx'in resmi websitesinde olacak

Cuma günü Blue Lynx Kou Yoneda'nın Saezuru Tori wa Habatakanai - The Clouds Gather adlı mangasının Saezuru Tori wa Habatakanai adı ile anime filmine uyarlanacağı duyurdu. Film bu kış vizyona girecek. Filmin resmi websitesi aynı zamanda kısa birtanıtım videosu ve ana görsel yayımladı.

GRIZZLY'den(Yarichin Bitch-bu) Kaori Makita(Yuri!!! on Ice, Banana Fish bölüm yönetmeni) yönetmen koltuğuna oturacak. Hiroshi Seko(Banana Fish, Mob Psycho 100 II) senaryoyu kaleme alacak. Piano üçlüsü H ZETTRIO grubu müziklerden sorumlu. 

Manganın konusu

Yashiro; Doushinkai'nin alt grubu olan Shinsenkai'nin genç lideri, sapık ve mazoşist bir eşcinseldir. Sınıf arkadaşı Kageyama'ya karşı bir şeyler hisseder ancak aşkına karşılık bulamaması canını sıkar. Bir gün bir dedektifle seks yaparken işe yeni alınan Doumeki araya girer. Doumeki'nin ifadesiz suratını okuyamadığı için ondan etkilenir ve böylece bundan sonra Doumeki onun yardımcısı ve koruması olur.

Seri Taiyoh Tosho'nun Hertz ve ihr HertZ dergilerinde yayımlanıyor. Manga, Tarusuke Shingaki ve Wataru Hatano'nun Yashiro ve Dohmeki rollerini üstlendiğini Drama CD'lerine uyarlandı. Taiyoh Tosho manganın beşinci cildini 2017'nin Ekim ayında bastı ve altıncı cildin 1 Mayıs'ta basılması planlanıyor. Digital Manga Publishing manganın üçüncü cildini Mart 2017'da yayımladı.

Kaynak: AnimeNewsNetwork 1, 2

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları