Kotoyama'nın Eseri Dagashi Kashi Mangası Bitiyor
Yazar, manganın finalini Şubat'tan beri planlıyordu.

Shougakukan'ın Weekly Shonen Sunday dergisinin salı günü çıkan 17. sayısında Kotoyama'nın eseri Dagashi Kashi mangasının 3 bölüm sonra final yapacağını duyurdu. Eğer manga araya girmemiş olsaydı, 11 Nisan'da derginin 20. sayısında final bölümü yayımlanacaktı. 

                                                   Image

16 Şubat'da çıkan manganın 10. bölümünde Kotayama, manganın finalini çoktan planladığını ve serinin final bölümünün de çok geç olmayacağını belirtmişti.

Kotoyama, 2014 haziranında Shogakukan'ın Weekly Shonen Sunday dergisinde yayımlamaya başladı. Şubat'tan bu yana 3 milyon kopyası basıldı ve 2017'de 41. Yıllık Kodansha Manga Ödülleri'ne aday gösterildi. 11. bölümü Mayıs'ın 18'inde çıkacak ve paketlenmiş bir figürle beraber satışa sunulacak. 

Image

İlk 12 bölümlük TV anime uyarlaması da 2016'da çıktı. Funimation, Japonya'da canlı yayında gösterilirken bölümü, alt yazılı ve İngilizce dublaj olarak vermekteydi. Animenin DVD ve Blu-ray CD'leri de 2017 nisanda çıktı.

Image

Funimation, mangayı şöyle anlatıyor:

Kokonotsu “Coconuts” Shikada, ünlü bir manga artisti olma hayallerini kurmaktadır. Tek bir problemi vardır: o, gerçkten bu konuda berbattır. Onun tek yeteneği babasının "dagachi" dükkanında karmaşık ve lezzetli atıştırmaların satışını yapmaktır. Eksantrik ve trend Hotaru gelmeden önce, aile mesleğini yapmayı düşünmüyordu. Dagashi hayranı olan Hotaru, onun bu denli becerikli satışlarının heba olmasını istemediğinden onu şekerlere satana kadar durmamaya karar verdi.

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları