Korumacı Dedektifi Inaba'nın Mangakası Mochi Eylül'de Yeni Manga Başlattı
Modern Japon fantezi mangası Shihyakushiki 16 Eylül'de çıkıyor.

    Square Enix'in G Fantasy dergisinin bu yılki Eylül sayısı, geçen hafta Mochi'nin(Cuticle Detective    Inaba) derginin bir sonraki sayısında 16 Eylül'de Shihyakushiki başlıklı yeni bir manga yayınlayacağını açıkladı.

Modern Japon fantezi hikayesi, Tanrı tarafından iblisleri bastırmak için gönderilen Momotarove müttefiklerini konu alıyor.

Mochi, Cuticle Detective Inaba (Cuticle Tantei Inaba) mangasını Square Enix'in G Fantasy dergisinde 2007'de başlattı ve Ocak 2016'da sonlandırdı. Square Enix manga için 20 cilt yayınladı. Crunchyroll, mangayı dijital olarak İngilizce olarak yayınladı.

Manga, 2013'te 12 bölümlük bir televizyon anime uyarlamasına ilham verdi. Crunchyroll, animeyi Japonya'da yayınlandığı gibi yayınladı ve Sentai Yapım, animeyi 2014 yılı Nisan ayında DVD ve Blu-ray Disc olarak yayınladı.

 

Mochi, Majo no Geboku to Maō no Tsuno mangasını Square Enix'in Monthly Shonen Gangan dergisinde Nisan 2014'te başlattı ve 2021 yılı Aralık ayında sonlandırdı. Mochi, 'Kyōkoku no Recuerdo prequel mangasını Mart 2018'de Pixiv Comic web sitesinde başlattı. 2020 yılında ikinci derlenmiş kitap sayısı ile sonlandı.

I’m not afraid of death. I’m an old physicist. I’m afraid of time.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları