Kore Fantezi RPG Oyunu King's Raid Sonbaharda Anime Oluyor
OLM, Sunrise Beyond orijinal hikayeyi yeni ve dönen karakterlerle üretiyor.

【キングスレイド】アニメーションPV公開第1弾!

Güney Koreli geliştirici Vespa'nın iOS/Android role-playing oyun uygulaması olan King's Raid, bu sonbaharda King's Raid: Ishi o Tsugumono-tachi (Heirs of the Will) adlı bir TV animesine uyarlanıyor. Oyun, 19 Eylül 2016 çıkışından bu yana dünya çapında 13 milyon indirme kazanan gerçek zamanlı 3D bir savaş role-playing oyunu.

Hikaye, Orvelia Kralı Kairu'nun iblis kralı Angumundo'yu yenmesinden bir asır sonra kılıç ve büyü dünyasında geçiyor. Kasel bu huzurlu zamanlarda yaşıyordur. Ayrıca, Kasel'in kaderi, topraklarında yeniden ortaya çıkan iblisleri duyduğunda değişir. Bilge bir adam tarafından yönetilen Kasel, bir zamanlar huzurlu olan topraklarını tehdit eden karanlığı geri püskürtmek ve Kutsal Kılıç Aea'nın Seçilmiş Savaşçısı olmak için yoldaşlarıyla bir maceraya başlar.

Image

Televizyon animasyonu yeni bir hikayeyi anlatacak ve görsel, oyunda görünmeyen yeni karakterleri içeriyor. Fakat bu oyuncular rollerini oyundan alıyor:

Kasel rolünde Kaito Ishikawa
Frey rolünde Ai Kakuma
Cleo rolünde Ari Ozawa
Roi rolünde Kengo Kawanishi

Makoto Hoshino (Utano☆Princesama Revolutions, DamePri Anime Caravan) animeyi OLM ve Sunrise Beyond'da yönetiyor ve Megumi Shimizu (Butlers x Battlers, My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!) serinin senaryolarından sorumlu. Tatsuya Arai karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapıyor ve Yū Yoshiyama canavarları tasarlıyor.

Shigemi Ikeda ve Yukiko Maruyama sanatı yönetiyor ve Makiko Kojima ana renk sanatçısı. Takeshi Hirooka fotoğraf yönetmen direktörü ve Naoki Watanabe kurgu yapıyor. Masahiro Tokuda (Last Hope, Sengoku Basara: Yargı Sonu) müzikleri besteliyor ve Takatoshi Hamano sesi yönetiyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları