KONOSUBA Filminin Yeni Tanıtım Videosu Megumin'in Küçük Kardeşini Gösteriyor
Aynı zamanda film için yeni bir görsel yayımlandı.

Natsume Akatsuki'nin KONOSUBA (Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! & KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!!) hafif roman serisinin pazar günü  AnimeJapan 2019'da yapılan sahne etkinliği  serinin en yeni uyarlaması olan anime filmi "Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku o! Kurenai Densetsu"nun yeni tanıtım videosunu yayımladı.  Video filmin konusu açıkladı ve Mugumin'in evini gösterdi. Etkinlik aynı zamanda yeni bir görsel paylaştı.

Animenin ilk iki sezonunu yöneten Takaomi Kanasaki film için yönetmen koltuğuna bir kere daha oturacak. Senaryoyu yazmak için Makoto Uezu, müzikleri bestelemek için Masato Kōda ve Koichi Kikuta Kurone Mishima'nın orijinal karakter tasarımlarını adapte etmek için geri dönüyor.

Film Japonya'da 2019'da vizyona girecek. (Japon sinema şirketi Aeon Cinema filmi kısa bir süreleğini 12 Temmuz'da vizyona girecek şekilde gösterdi ancak bu beyanı hemen kaldırdı. )

Natsume Akatsuki'nin hafif roman serisinin konusu;

İçine kapanık bir oyunsever olan Satou Kazuma'nın hayatı bir trafik kazası sonucu sona erecektir...Öyle olmalıydı, ancak gözünü açtığında karşısında kendisini bir tanrıça olarak tanıtan bir kız gördü. "Hey, bende senin yararına bir şey var. Başka bir Dünya'ya gitmek ister miydin?Ancak yanında tek bir şey götürebilirsin." "O halde seni götürmek istiyorum." İşte bu noktada reankarne olmuş Kazuma'nın Şeytan Kral ile olan mücadelesi başlıyor. Ancak birçoğunuzun düşündüğünün aksine bu yolculuk sürekli bir yiyecek, içecek ve barınak arayışı olacaktır. Kazuma'nın sakin bir hayat sürmek istemesine karşın Tanrıça'nın sürekli çıkardığı problemler kısa süre sonra Şeytan Kral'ın ordusunun dikkatini çekecektir.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları