Kono Oto Tomare! TV Animesi Nisan'da Prömiyer Yapıyor
Yūma Uchida, Junya Enoki ve Atsumi Tanezaki, animenin ana oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Image

Shueisha'nın Jump Square dergisinde Amyū'nin Kono Oto Tomare mangasının anime uyarlamasının Nisan'da prömiyer yapacağı duyuruldu ve ana oyuncu kadrosu açıklandı.

Oyuncular:
  Chika Kudō rolünde Yūma Uchida
  Takezō Kurata rolünde Junya Enoki
   Satowa Hōzuki rolünde Atsumi Tanezaki

Ryōma Mizuno, Platinum Vision'da (Saiyuki Reload Blast, Servamp, Devils 'Line) yönetmen olarak görev yapıyor. Ayumu Hisao (Devils' Line, Sword Oratoria: Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? On the Side) senaryodan sorumlu, Junko Yamanaka (ReLIFE, Servamp) karakter tasarımcısı ve Toshimitsu Kobayashi (Spice ve Wolf II, Aoharu x Machinegun) yan karakter tasarımcısıdır. Yamanaka ve Kobayashi baş animasyon yönetmenleri olarak, Hideaki Oba ise danışman olarak görev yapıyor.

Hikayede, Takezō, geleneksel Japon yaylı enstrümana adanmış bir koto kulübünün son üyesidir. Yeni üye bulamazsa, koto kulübü kapanacaktır. Bir gün, Takezo kulüp odasında yalnızken bir öğrenci içeri girerek kulübe katılma talebinde bulunur. Bu öğrenci, diğer okullarda suçlu olarak tanınan, üst sınıfları bile korkutan Chika Kudō'dur.

Amyū Ağustos 2012'de Jump SQ.'da mangayı başlatmıştır ve 18. derlenmiş cildi 3 Ağustos'ta piyasaya sürüldü. Manganın yaklaşık 2.5 milyondan fazla baskısı bulunmaktadır.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları