Kono Oto Tomare! Mangası TV Anime Oluyor
Shueisha perşembe günü açtığı yeni web sitesinden, Amyū'nin Kono Oto Tomare! (Stop This Sound!) adlı mangasının bir TV anime uyarlamasının geleceğini duyurdu.

Jump SQ., geçen hafta "büyük duyuru" için bir geri sayım web sitesi açmıştı ve bugün duyuru sitesinden yeni bir video yayınlandı:

Ayrıca Shueisha'nın Jump SQ. dergisinin Ağustos sayısında derginin Eylül sayısında manga için önemli bir duyuru yapılacağı da belirtildi. Manga, Eylül sayısının kapağında yer alacak ve yeni bölümün renkli bir açılış sayfası olacaktır. 

Ryōma Mizuno Platinum Vision'da animeyi yönetmektedir (Saiyuki Reload Blast, Servamp, Devils' Line). Ayumu Hisao (Devils' Line, Sword Oratoria: Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? On the Side) senaryodan sorumlu, Junko Yamanaka (ReLIFE, Servamp) karakterleri tasarlamakta ve Toshimitsu Kobayashi (Spice and Wolf II, Aoharu x Machinegun) yardımcı karakter tasarımcısıdır. Yamanaka ve Kobayashi ayrıca baş direktörlük de yapmaktadır ve Hideaki Oba danışman olarak çalışmaktadır.

ÖZET

Orjinal manganın hikayesi, hayatını geleneksel Japon yaylı enstrümanlarına adanmış, koto kulübünün son üyesi olan Takezō'ya yoğunlaşmaktadır. Ve eğer yeni üyeler bulunamazsa, koto kulübü sonlandırılacaktır. Bir gün, Takezō kulüp odasında her zamanki gibi yalnız başına oturmaktaydı ta ki bir öğrenci içeri girip katılmayı talep edene kadar. Ve bu öğrenci, diğer okullarda oldukça popüler bir suçlu olarak bilinen, üst sınıfları bile korkutabilen bir kız olan Chika Kudō'dur.


Amyū, Ağustos 2012'de Jump SQ.'da mangayı başlatmıştır ve 18. derlenmiş cilt 3 Ağustos'ta piyasaya sürülecektir. Manganın, yaklaşık 2.3 milyondan fazla baskısı bulunmaktadır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları