Kono Oto Tomare! Anime Uyarlaması Yeni Kadro Üyelerini Duyurdu
Amyu'nun aynı isimli mangasının anime uyarlamasının ilk sezonu Nisan ayında yayımlanacak.

Sakura Amyu'nun(By Hero, Celeste Blue, Dear Green), bir lisenin kapanmak üzere olan koto(13 telli geleneksel bir çalgı) kulübüne kötü ünvanlı birinin katılmasını konua alan, Kono Oto Tomare! mangasının anime uyarlamasının resmi websitesi dün kadroya katılan beş yeni kişiyi duyurdu.

  • Saneyasu Adachi: Haruki Ishiya (Akiba's Trip The Animation)
  • Michitaka Sakai: Makoto Furukawa (Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen)
  • Kouta Mizuhara: Yuuichi Iguchi (Ling Qi serisi Japonca düblajı)
  • Hiro Kurusu: Sara Matsumoto (Boruto: Naruto Next Generations)
  • Suzuka Takinami: Daisuke Namikawa (K project)

Platinum Vision'dan Ryōma Mizuno (Saiyuki Reload Blast, Servamp, Devils' Line) yönetmen koltuğunda oturacak. Ayumu Hisao (Devils' Line, Sword Oratoria: Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? On the Side) senaryodan sorumlu, Junko Yamanaka (ReLIFE, Servamp) karakterleri tasarlamakta ve Toshimitsu Kobayashi (Spice and Wolf II, Aoharu x Machinegun) yardımcı karakter tasarımcısıdır. Yamanaka ve Kobayashi ayrıca animenin animasyon yönetmenliğini üstlenmekte ve Hideaki Oba danışman olarak görev yapmaktadır.

Seri 2012'den yılınan beri Jump SQ dergisinde yayımlanmakta. Serinin konusu:

Takezou, Koto (geleneksel yaylı Japon enstrümanı) kulübünde kıdemli üyelerin mezuniyetinin ardından kulüpte bir başına kalmıştır. İşin kötü yanı Takezou, okulun bu yeni eğitim öğretim yılında yeni üyeler bulamazsa kulüp kapanacaktır. Çok geçmeden terk edilmeye yüz tutmuş kulüp odasına paldır küldür birisi dalar. Serseri kılıklı bu öğrenci kulübe katılmak istediğini söyler. Bakalım Takezou kulübü kapanmanın eşiğinden kurtarabilecek mi? Dahası bu serseri üye ile nasıl başa çıkacak?

Anime uyarlamasının iki sezonu olacağı açıklandı. İlk sezon Nisan-Haziran arasında yayımlanırken, ikinci sezon ise  2019'un Ekim-Aralık ayları arasında hikayeyi devam ettirecek.

Kaynak: Crunchyroll, MyAnimeList

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları