Komik Başlayıp Bi' Acayipleşen Manga: Dementia21
Mayıs 2018 itibari ile raflarda yerini alacak manga tuhaf hastalara bakmakla görevlendirilen yardımcı hakkında.

Fantagraphics Books'dan çıkan Shintaro Kago'nun yeni mangası " Dementia 21 " 28 Ağustos 2018 itibari ile Amazon üzerinden satışa çıkacak. 

Japonya'nın en sapkın karikatüristlerinden birine ait olan bu manga, birbirinden ilginç hastalara bakmakla mükellef olan bir yardımcı hakkıda ve rahatsız edici bir komediye sahip. Yukie Sakai, yaşlı müşterilerine yardımcı olmak için çalışan, istekli ve heyecanlı bir gençtir. Ancak basit bir iş gibi görülen şey; Yukie'nin zihnini teste sokan, giderek daha gerçekçi ve tuhaf maceralara dönüşür.

                                       Image
Geleneksel manga stilini, hiper gerçekçi illüstrasyon tekniği ve deneysel bir hikaye yaklaşımı ile bir araya getiren Kago; aşırı derecede cinsel ve dağınık konularla birleştiriyor ve kendi paranoyak tarzını oluşturuyor. 

BookLOUD, mangayı İngilizce dilinde serileştirirken ComicLoud Dergisi mangayı 2013 tılına kadar Japonca dilinde yayımlamadı. 

kaynak: anime news network

Tarih 3. sinif ögrencisi. Japonyaya merakli. Ileride japonyada yasamayi dusunen. Yeni seyler ögrenmeyi seven biriyim. Ogrendiklerimi sizinle paylasmak benim icin mutluluk kaynagi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları