Koi To Uso Tanıtım
Animenin konusu değişik ve ilgi çekici. Keyifli okumalarr.

Koi No Uso Tanıtım

Koi to Uso

Adı: Koi No Uso 

Tür: Romantik, Okul, Drama

Tarih: 2017 Temmuz

Konusu: 

Düşük doğum oranı ile mücadele eden Japonya Yukari Yasasını uygulamaya koydu. Gençler 16 yaşına geldiklerinde hükümet tarafından bir evlilik ortağı(eş) seçilir.

Yukari Nejima bu insanlardan biridir. 16. doğum gününü geldiğinde bu yasaya karşı gelmesine rağmen kısa bir süre sonra, Lilina Sanada'ya evlilik ortağı olarak atanır. Ancak Yukari ve Lilina arkadaş olurlar ve Llina, Yukariyle Misaki'nin  ilişkisine büyük bir ilgi göstermeye başlar.


Karakterler:


Yukari Nejima

Yukari Nejima

 Yukari, utangaç, nazik ve anlayışlıdır. Misaki'ye aşık olmuştur. Ancak Yukari, Misaki Takazak'a aşkını itiraf ettikten sonra hükümet evlilik politikasıyla Sanada Ririna ile nişanlanmak zorunda kaldı.


Lilina Sanada

Sanada Lilina

Hükümet tarafından Yukari Nejima için seçilen evlilik ortağı. Çoğunlukla çok küstah ve aklındakileri konuşan biridir.  Snooty Sanada takma adı. Yukari'ye karşı özel bir hisleri olmadığını iddia ediyor. Romantik hikayelerle  ilgileniyor.


Misaki Takasaki

Misaki Takasaki

Herkesin hoşlandığı güzel ve popüler bir kız. Yukari'nin itirafını dinledikten sonra Misaki, Yukari'yi sevdiğini itiraf ediyor ancak hükümetin evlilik politikası düzenlemesi nedeniyle Yukari ile bir ilişki kurmaya gönülsüz olduğunu söylüyor. Ririna'nın Yukari'nin evlilik ortağı olduğunu keşfettikten sonra Sanada Lilina ile arkadaş oldu.


Yuusuke Nisaka

Yuusuke Nisaka

Yukari Nejima'nın yakın arkadaşı. Yuusuke kızgın biridir ve yakışıklıdır Kızlar arasında popülerdir ve gizemle örtülüdür. Misaki'yi sevip sevmediğini belirsizdir.


Shuu Igarashi

Shuu Igarashi

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları