Koe No Katachi Japon Akademi Mükemmeliyet Ödülünü Kazandı!
Koe No Katachi, Yılın Animesi olmaya aday gösterildi ve 40. Japon akademi Ödülleri'nde, Mükemmelliyet Ödülünü aldı.

Yönetmen Yamada Shoko (Kyoto Animasyon ile anlaşmalı) ve Hayami Saori, seslendirmen Shoko seyircileri selamladı ve 1 Şubat'ta Shinjuku Piccadilly'de minnettarlıklarını gösterdiler.


Net 2.3 milyar yen küçük bir süprizdi ve hayranlarının kalbini ele geçirdiğinin göstergesi. Yönetmen Yamada Naoko "Film, bu ödülü hepimiz adına kazandı. Tebrikler."  açıklamasında bulundu. Hayomi Saori kalabalığa " Tebrikler! Henüz yeterince iyi değiliz fakat bir kez daha herkesi selamlamaktan mutluluk duyuyorum." diye seslendi.


Ayrıca, orada olmasa da; Ishida Shoyanın seslendirmeni Irina Miyu şu yorumlarda bulundu: "Eğer Koe No Katachi'nin aday gösterileceğini bilseydim bir çok insan kadar çok sevinirdim. Sevgili çalışanlar, oyuncular ve seyirciler tebrikler ve teşekkürler." 40. Japon Akademi Ödülleri 3 Mart'ta verilecek, bu sefer Yılın Animasyon Ödülü'ne hangi başyapıt aday gösterilecek görmek için sabırsızlanıyorum.

Eklemek gerekirse, 17 Mart'ta memnun kalacağınız bonustan bir Blue-ray ve Dvd piyasaya sürülecek. Sınırlı sayıda üretilecek olan ilk Blue-ray basımında, karakter tasarımcısı Nishiya Fotoshi'nin özel çizimleri de yer alıyor. Özel üretim olan Blue-ray fiyatı 8.000 yen, daha sonraki normal basımların ise 5.200yen, DVD versiyonuna ise 3.800 yene ulaşabilirsiniz.

AnaKaynak

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları