Koe no Katachi (A Silent Voice) 20 Ekim'de Vizyona Giriyor
Maalesef şimdilik Amerika'da...

Eleven Art, Cumartesi düzenlenen Crunchyroll Expo panelinde Koe no Katachi anime filminin 20 Ekim'de Amerika'da gösterime gireceğini açıkladı.

Image

Naoko Yamada ve Kyoto Animation'ın anime filmi Yoshitoki Oima'nın aynı isimli mangasından uyarlandı. Anime Limited, filmi İngiltere ve İrlanda'da Mart ayında yayınladı. Viz Media Europe, Avrupa Birliği, Rusya, Türkiye ve Fransızca konuşulan Afrika ülkelerinin yayın haklarını aldı.

Crunchyroll, orijinal manga hikayesini şu şekilde anlatıyor:

Keşke hiç karşılaşmamış olsaydık... Bir kez daha görmek isterdim...
Duyabilen bir çocuk Shoya Ishida ve bunu yapamayan bir transfer öğrenci Shoko Nishiyama...
İkisi için de uğursuz bir başlangıç sayılan o günde tanışırlar; sınıfın elebaşı Shoya, Shoko'ya zorbalık eder.
Ancak çok geçmeden zorbalık dozu artan Shoya, sınıfın diğer zorbaları tarafından yalnızlaştırılır ve kader Shoya ile Shoko'nun yollarını ayırır.
Yıllar sonra, Shoya kalbinden Shoko'yu bir kez daha görmek ister ve evren kendisine hatasını telafi etmek için bir şans tanır. 

Japonya'da 2.5 milyar yen (yaklaşık 7 milyon 200 bin TL) hasılat elde eden film, 19 büyük sinema salonunda gösterime girmişti. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları