Kodansha USA Giant Killing'i Dijital Olarak Yayınladı
2017 itibariyle kaldığı yerden devam eden seri, dijital olarak yayınlanmaya başladı

Kodansha Comics,  Masaya Tsunamoto ve Tsujitomo'nun mangasının ilk cildini dijital olarak salı günü yayınladı. Kodansha Comics ayrıca iki diğer spor mangasını, Ace of the Diamond ve All-Rounder Meguru, daha salı günü birkaç dijital platformda yayınladı.

Kodansha Comics Giant Killing'in hikayesini şöyle özetliyor:

  Gerçekten harika bir koç futbolu ilginç kılabilir. Tatsumi Takeshi 35 yaşındadır ve Japonya'daki eski takımına koçluk yapması için çağrılmadan önce son birkaç yılını İngiltere'de koçluk yaparak geçirmiştir. Peki onun favori eğlencesi ne mi? Dev hayal kırıklıklarına yol açmak. Diğer bir deyişle Giant Killing!

Kodansha'nın Weekly Morning dergisi Giant Killing'i ilk kez 2007 yılında yayınladı ve 42. derlenmiş cilt 21 Ekim'de Japonya'da piyasaya sürüldü. Seri 2010 yılında bir televizyon animesine ilham kaynağı oldu, ve bölümleri çıktıkça Crunchyroll'da Japonya'da yayın akışına koydu ama animeyi sitesinden Kasım 2012'de kaldırdı.

Image

   Hatırlarsanız seri dört ay aradan sonra Ocak sonu itibariyle kaldığı yerden devam etmişti. Ayrıca serinin bölümlerine linkten erişebilirsiniz.

Kaynak: www.animenewsnetwork.com

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları