Kodansha Manga Ödülleri'nin Kazananları Açıklandı!
Tensei shitara Slime Datta Ken, en iyi shounen manga seçildi.

Japon yayıncı Kodansha, 46. yıllık Manga Ödüllerinin kazananlarını açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda adayları da açıklamıştık, buradan haberi bulabilirsiniz. 3 kategoride kazanan mangalar da şunlar:

En İyi Shounen Manga:

That Time I Got Reincarnated as a Slime - Taiki Kawakami

Dergi: Shonen Sirius (Kodansha)

Konu: Mikami'nin orta yaşı planladığı gibi gitmedi: Hiç kız arkadaş bulamadı, çıkmaz bir işe saplandı ve 37 yaşında aniden sokakta bıçaklanarak öldürüldü. Bu yüzden bir fantezi RPG'si olan yeni dünyada uyandığında hayal kırıklığına uğrar. Ancak bir şövalye ya da büyücü olmadığını; sadece kör, kemiksiz bir balçık canavarı olduğunu öğrendiğinde tam olarak şaşırmaz. Bir slime'ın bile kahraman olma şansı vardır... 

En İyi Shoujo Manga:

Nina the Starry Bride - Rikachi

Dergi: Be Love (Kodansha)

Konu: Nina hayata zor bir başlangıç ​​yaptı: Hayatta kalmak için hırsızlık yaptı ve sonunda kendi kardeşi tarafından köle olarak satıldı. Ama onu kaçıran Prens Azure, sürpriz bir şekilde bir prensesin hayatını yaşamasını emretti... Spesifik olarak yakın zamanda ölen prenses-rahibe Alisha'nın hayatını. Ancak değişen kaderine rağmen Nina, savaşmadan eski hayatından vazgeçmeyecek... Azure onun zekasına uyan kişi olabilir ama Azure'ye ne kadar güvenebilir? Ve sonunda başka biriyle evlenmesi gerektiğini bilerek kalbinde filizlenen duyguları durdurabilecek mi?

En İyi Genel Manga:

Police in a Pod - Miko Yasu

Dergi: Morning (Kodansha)

Konu: Kadın polis memuru Kawai, çok da ilgi duymadığı bir kariyere sahipti ve kaydını teslim etmek üzereyken karakolunun yeni kadın müdürüyle tanıştı! Ve bu muhteşem rol modelle biraz zaman geçirdikten sonra Kawai, belki de memur olmayı tam olarak yapmadığını fark eder.

Önceki haberimizde tahminlerde bulunmuştuk ve şahsen benim tahminlerim hiç tutmadı. Tensei shitara Slime Datta Ken bence müthiş bir seri olsa da kazanmasını beklemiyordum. Shoujo ve genel manga kazananları için de görece popülariteden uzak seçimler yapılması bana ilginç geldi. Haketti veya etmedi demiyorum bu arada, bu size kalmış ve yorumlarda görüşlerinizi merak ediyorum. Ama bence ilginç kazananların olduğu bir ödül dağıtımı olmuş.

Kaynak: ANN, Kodansha

Animesever bir genç.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları