Kodansha Comics; Peach Girl NEXT, The Walls between Us, Ao-chan Can't Study! Mangalarını Başlatıyor
3 yeni manga Eylül'de başlıyor.

Kodansha Comics, 3 yeni dijital manganın Eylül'de başlayacağını duyurdu.

Image

İsim: Peach Girl Next
Yazar: Miwa Ueda
Yayın Tarihi: 4 Eylül 

Hikaye: Efsanevi aşkların ortalığı kasıp kavurmasının üzerinden on yıl geçti. 27 yaşlarındaki Momo, Kairi, Toji ve Sae geri döndü! Momo ve Kairi ilişkilerinin zirvesinde, ama hala evli değiller. Baskı açık! Sae bu çifti mutlu görmeyi istemez ve buna katlanamaz da. Touji de bir yetişkin olsa da hala geçmişindeki gölgelerden biri olarak onun hayatındadır. Buharı sürekli harlanan tam bir aşk trenine hazır mısınız? 

Kodansha Comics Peach Girl mangasının dijitalize edileceğini Temmuz'da duyurmuştu. Şirket, ilk 8 cilde Salı ve 9-18 cilde de 11 Eylül'de yayın izni veriyor. 

Tokyopop orijinal mangayı ve Peach Girl: Sae's Story spinoff'u Kuzey Amerika'da yayımladı ama orijinal mangayı iki seri şeklinde piyasaya sundu: Peach Girl ve Peach Girl: Change of Heart. Ueda, devam eden Peach Girl Next devam serisini Kodansha'nın Be-Love dergisinde Ağustos 2016'da başlattı.  

Orijinal manga 2001'de Tayvan'da bir live-action'a ve 2005'te Japon TV animesine ilham verdi. Mayıs 2017'de ise Japon bir live-action yayınlandı. 

Image

İsim: The Walls between Us (Watashi-tachi ni wa Kabe ga aru)
Yazar: Haru Tsukishima
Yayın Tarihi: 18 Eylül 

Hikaye: “Eğer bu kadar kötü bir erkek arkadaş istiyorsan seninle çıkacağım." Yan kapı komşuları, Reita Kikuchi ve Makoto Sakurai'nin ebeveynleri epeydir arkadaşlar. Ama nasıl olduysa Makoto, narsisist ve son derece çekici playboy ve eski çocukluk arkadaşı Reita ile bir ilişkiye başlamış bile. Bu romantik komedinin daha ilk dakikalarında Makoto'nun inişli çıkışlı maceralarını heyecanla izleyin. 

Image

İsim: Ao-chan Can't Study! (Midarana Ao-chan wa Benkyō ga Dekinai)
Yazar: Ren Kawahara
Yayın Tarihi: 25 Eylül 

Hikaye: Ren Kawahara'nın akademik ve bedensel baskıları etrafına topladığı bir kızın mücadelesini izlerken binbir çeşit şakaya da maruz kalabilirsiniz. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları