Kodansha Comics Bu Ağustos Ayında 3 Dijital Manga ve 5 Dijital Yaoi Mangası Yayınlıyor
Kodansha Comics cumartesi günü üç yeni dijital manganın lisanslandığını duyurdu. Şirket ayrıca, Japonya'daki Kodansha'nın "Honey Milk" baskısından beş yeni yaoi mangasını da lisansladığını duyurdu. Kodansha Comics, beş mangayı 21 Ağustos'ta dijital olarak yayınlayacaktır.

Başlık: My Boy in Blue (P to JK)

Yazar: Maki Miyoshi

Çıkış Tarihi: 7 Ağustos

ÖZET

Kako, sadece bekarlar için düzenlenen bir şirket-tanışma etkinliği partisine katılmak için yaşı hakkında yalan söylemesiyle beraber işler karışır ve genç yerel polis memuruna delicesine aşık olur! Kako, karşılıklı  bir şekilde Kota ile birbirlerini sevdiklerini düşünür ... ta ki Kako'nun liseli olduğu ortaya çıkana kadar. Straight-arrow* Kota, Maki Miyoshi'nin bu güzel romantik-komedi mangasının ilk cildinde doğru şeyi yapmanın bir yolunu bulup bulamayacağını öğrenmek için okumaya devam edin!

*:Sosyal açıdan kabul edilebilir bir şekilde davranmaya özen gösteren ve son derece dürüst kişi.


Manga, 2017'nin Mart ayında Japonya'da bir live-action filmine uyarlanmıştır.

Başlık: Back Street Girls

Yazar: Jasmine Gyuh

Çıkış Tarihi: 14 Ağustos

ÖZET

Bir grup 3 yakuza önemli bir işi karıştırdıktan sonra, patronları onlara 2 seçenek verir: Onurlu bir şekilde intihar etmek veya "kadın"ıdol olmak. Böylece cinsiyet değiştirme ameliyatı için Tayland'a giderler. Idol olmak için büyük bir eğitim aldıktan sonra, kahredici bir popülarite ile başarısızlığa uğramaları çok kısa bir zamanda gerçekleşiyor. Bu asıl trajedilerinin başlandığı noktadır.


Manga, 3 Temmuz'da prömiyerinin yapıldığı bir TV animeye ilham kaynağı olmuştur.

Başlık: Peach Girl

Yazar: Miwa Ueda

Çıkış Tarihi: 28 Ağustos

ÖZET

Evet! Miwa Ueda'nın 18 ciltlik megahit çalışması Peach Girl geri döndü! Güneş yanığı ve açılmış saçlar hiç bu kadar sorun olmamıştı ve lise dramaları hiç bu kadar ... dramatik olmamıştı!

Bu dijital yeni basım orijinal Tokyopop Peach Girl ve PeachGirl: Change of Heart serilerini birleştirmektedir. Tokyopop, hem orijinal mangayı hem de Peach Girl: Sae's Story spinoff'unu Kuzey Amerika'da yayınlamıştır fakat orijinal mangayı iki ayrı seriye ayırmıştır: Peach Girl ve Peach Girl: Change of Heart. Miwa Ueda, Ağustos 2016'da Kodansha'nın Be-Love dergisinde Peach Girl Next başlıklı bir devam serisini yayınlamaya başlamıştır.

Orijinal manga, 2001'de Tayvan'da bir live-action dramasına uyarlanmıştır ve 2005'te Japon yapım bir TV animeye uyarlanmıştır. Mayıs 2017'de Japon yapım bir live-action filmine uyarlanmıştır.


Lisanslanan beş yaoi mangası:

Title: Stray Bullet Baby

Author: Kei Ichikawa 

Çıkış Tarihi: 21 Ağustos

ÖZET

Chihiro Murakami bir reklamcılık şirketinde çalışmakta ve şirketin iş yaptığı moda dergisinin şık editörü Kiyoharu Honna'yla ilgilenmektedir. Havalı, gülümsemesi güzel ve işinde iyi biri. Ama Chihiro'nun henüz ona yaklaşma şansı olmamıştır. Ancak, bir gün sarhoş Honna'ya bakmak üzere onunla beraber eve gider ve … !?  Bir adamın parmaklarıyla sarmaladığı bencil bir güzellik.

 

Başlık: Keeping His Whims in Check

Yazar: Pi 

Çıkış Tarihi: 21 Ağustos

ÖZET

Seçkin ve yakışıklı bir iş adamı olan Yuto Shinonome, Tamaki ile ilk görüşte aşık olur. Ancak, Tamaki'nin aslında bir erkek olduğunu öğrenir ve büyük bir çöküş yaşar! Böylece, Yuto sevdiği kişiye bir çocuk gibi davranmaya ve yarın yokmuşçasına Tamaki'yle dalga geçmeye başlar… Yuto bu aşk ile nasıl başa çıkabilecektir !?

Başlık: Intertwining Lives

Yazar: KAZU 

Çıkış Tarihi: 21 Ağustos

ÖZET

Yoshiya, ilk aşkıyla yeniden bir araya geldiğinde bunun onun kaderi olduğunu düşünür; ancak, asla bir arada olamayacaklarını öğrenir… Orta yaşlı senaryo yazarı Makoto ve güzel oyuncu Yuu için, hayranlığın sevgiye dönüştüğü bir aşk ve bu aşk şüpheye düşer … ?! Genç ve yürek parçalayıcı bir aşk hikayesi ve acılı bir romantizm. Bir grup erkeğin birbirine karıştığı, iç içe geçtiği ve değişimin hikayesi.

Başlık: Key Ring Lock

Yazar: ymz 

Çıkış Tarihi: 21 Ağustos

ÖZET

Yarı zamanlı çalışan, Yui, sokakta hırpalanmış bir adam ile karşılaşır. Tuhaf bir şekilde alımlı olan Toshiki'yi tek başına terk edemeyen Yui, evine geri dönmesine yardım etmeye karar verir ve daha sonrasında Toshiki tarafından manipüle edilmeye başlar. Yui, sabah kalktığında, kendini kilitli ve terk edilmiş bir vaziyette bulur. “Hapis benim hobim,” der Toshiki gülümser bir şekilde. Bu hapsedildiği anlamına mı gelmekte yoksa …!

Başlık: Trap in a Skirt

Yazar: Puruchome 

Çıkış Tarihi: 21 Ağustos

ÖZET

Çift cinsiyetli Aoi'nin arzu ettiği gerçek zevki elde etmesini zorlaştıran travmatik bir geçmişe sahiptir. Aynı zamanda, Takano adında her ne zaman şans bulursa Aoi'yi harekete geçirmeye çalışan bir sınıf arkadaşına sahiptir. Aoi, başlangıçta onu kâle almaz, ancak …


Kodansha Comics, bu ayın başlarında Anime Expo'da, 10 DanceHitorijime My Hero ve Yuri Is My Job!'dan başlayarak hem boys-love hem de yuri başlıklarını yayınlayacağını duyurdu. Şirket bu başlıkların "sadece başlangıç" olduğunu açıklamıştır ve gelecekte daha fazla boys-love ve yuri mangası yayınlamayı planladıklarını belirtmiştir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları