Kodansha, Bakemonogatari Mangasının Sanatçısını Bilenleri Ödüllendiriyor
Kodansha kazananlara NisiOisin'in orijinal romanından gönderecek.

Hatırlarsanız bir iki ay kadar önce size Monogatari serisinin manga uyarlamasının başlayacağını duyurmuştuk, o haberi buradan inceleyebilirsiniz. NisiOisin'in popüler Bakemonogatari romanı için Kodansha'nın Haftalık Shōnen Dergisi'nin 14 Mart baskısında manganın başlaması beklenirken Kodansha henüz yaratıcının kim/kimler olduğunu açıklamadı, bunun yerine küçük bir oyun oynamaya karar verdi. 

Haftalık Shōnen Dergisi'nin resmi Twitter hesabında 28 Şubat'a kadar bir tahmin oyunu gerçekleştiriliyor; paylaşılan 3 görselin hangi sanatçıya ait olduğunun takipçiler tarafından tahmin edilmesi isteniyor. Doğru cevap verenler arasından yapılacak çekilişle özgün roman, kazananlara ücretsiz şekilde ulaştırılacak. 

Image

Image

Image

Peki siz manga sanatçısının kim olduğunu tahmin edebiliyor musunuz? 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları