Kiss Made, Ato 1-Byō Mangası Net Anime Oluyor
Cuma günü Production I.G'nin Anime Beans adlı uygulamasının resmi Twitter hesabı, Sui Sōda'nın Kiss Made, Ato 1-Byō. (A Second Away From a Kiss.) adlı mangasının bir anime uyarlamasının yapılacağını açıkladı.

Animenin, ilk sekiz bölüm ücretsiz olarak izlenebilecektir. 

Twitter hesabı, ayrıca Amidamuku'nun Meshi Numa adlı anime uyarlaması için “daha fazla cinsellik” içeren yeni bir versiyonunun da yapılacağını da açıkladı. Anime, bu yılın Mayıs ayının sonlarında prömiyer yapmıştır.

ÖZET

Kiss Made, Ato 1-Byō., Rikka Ichinohe ve Izuru Nikki adında, iki çocukluk arkadaşı arasındaki ilişkiyi konu almaktadır. Izuru her zaman Rikka'ya emirler yağdırır ve bu yüzden Rikka sürekli onunla birliktedir. Sınıfları, okulun kültür festivali için bir oyun sahnelemeye karar verir ve Rikka aceleyle bir prenses rolüne sokulur ve İzuru'da prens rolünü alır. Oyun sırasında İzuru, oyun gereği sadece benzer hareketler yapması gerekirken, Rikka'yı gerçekten öper.

Oyuncular:

  • Rie Takahashi - Rikka
  • Kengo Kawanishi - Izuru
  • Arisa Nakata - Moegi Sawano


Sui Sōda, 2016'da orijinal mangayı bir derlenmiş kitap cildi olarak yayınlamıştır.

Yeni Anime Bean uygulaması, popüler TV animelerin yanı sıra daha önce özel olarak Tate Anime uygulamasında yayınlanan animeleride yayınlamayı planlamaktadır. Tate Anime, 31 Mayıs'ta hizmet vermeyi bırakmıştır ve yerini Anime Bean almıştır. Production I.G Haziran 2017'de Tate Anime uygulamasını piyasaya sürmüştür.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları