Kiss Him, Not Me Mangası Sona Eriyor
Kodansha'nın Bessatsu Friend dergisinin bu yılki Mart sayısında, Junko'nun Kiss Him, Not Me (Watashi ga Motete Dōsunda) adlı mangasının nihai bölümünü yayınlandı.

ÖZET

Kae Serinuma , liseye giden, şişman, sürekli yaoi manga okuyan otaku bir Fujoshi’dir. En büyük fantezisi etrafında ki erkekleri shiplemektir. Özellikle sınıf arkadaşları Igarashi-kun ve Nanashima-kun’u shiplemek en büyük fantezisidir. Bir gün en sevdiği anime karakteri olan Shion, ölünce büyük bir depresyona girer ve bütün fazla kilolarını verir. Kilo verince inanılmaz bir değişim geçiren Serinuma okulu büyük çaplı bir şoka uğratır. Önceden onu umursamayan erkekler sırayla Serinuma’nın peşine düşmeye başlar. Kibar sınıf arkadaşı Igarashi, serseri sınıf arkadaşı Nanashima, Tarih Klübü’nden nazik senpaisi Mutsumi ve sakar ama sevimli alt sınıfı Shinomiya bir an olsun peşini bırakmamaya başlarlar. Fakat sadece yaoi fantezileri ile kafası dolu olan Serinuma bunu fark edebilecek mi?

 

Manga 2013 yılında Bessatsu Friend'de yayınlandı ve Kodansha 13 Kasım'da manganın 13. cildi yayınladı. 14. ve nihai derlenen cildi 13 Mart'ta yayınlanacak ve sınırlısayıda bir fan kitabı içeren sınırlı baskı bir sayı çıkacaktır. Manga, Ekim 2016'da 12 bölümlük bir TV animeye esin kaynağı olmuştur. 

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları