Kiss Him, Not Me Mangası Haziran'da Yan Hikayeyle Dönüyor
37 sayfalık yan hikaye Shinomiya ile Nanashima'nın üniversitede karşılaşmalarını konu alacak.

Kodansha'nın Bessatsu Friend dergisi, Haziran sayılarında Junko'nun Kiss Him, Not Me (Watashi ga Motete Dōsunda) mangasının özel bir yan hikayesinin okurlarla buluşacağını paylaştı. Bu özel bölüm 37 renkli sayfadan oluşacak. Bu bölüm; üniversite öğrencisi olan Shinomiya'nın, dört yıl sonra Nanashima ile beklenmedik buluşmasına odaklanacak. 

Kodansha Comics hikayeyi şöyle özetliyor: 

Selam millet! Benim adım Serinuma Kae. Erkeklerin birbirleriyle kurduğu arkadaşlığı (elbette fazlasını) uzaktan izlemeyi, onlarla ilgili fantaziler kurmayı seven bir lise öğrencisiyim. Aslında benim için fujoshi de diyebilirsiniz. Bir gün sevgilim (evet, o bir anime karakteri) öldü ve üzüntümden bir deri bir kemik kaldım. Burada sadece mecaz yapmıyorum; cidden bir deri bir kemik kaldım! 

Sonrasında ne olduğunu tahmin bile edemizsiniz! Kaderim bir anda değişti; okulun dört yakışıklısı benimle bir randevu için birbirleriyle mücadeleye girişti. Hepsini kabul ettim ve okulun acayip popüler kızı olduğum için çok mutlu olduğumu düşünebilirsin ama gerçekler hiç de öyle değil! Çünkü ben prensimin prensiyle birlikte olmasına mutlu olabilirim. Ahhh, evet erkekler, duygularınızı başka yönlere çevirmeyin ve Beni değil, onu öpün! 

Image

Manga, Bessatsu Friend dergisinde 2013 yılında başladı ve 27 Şubat'ta 13. ciltle birlikte bitti. Kodansha manganın 14. derleme cildini Japonya'da 13 Mart'ta bastı. Manga ayrıca Ekim 2016'da yayınlanan 12 bölümlük bir anime dizisine de ilham oldu. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları