Kishuku Gakkō no Juliet, Okul Romantik Komedisi TV Anime Oluyor
Yuuki Ono ve Ai Kayano, Yōsuke Kaneda'nın hikayesindeki yasak aşıkları oynuyor.

Yōsuke Kaneda'nın okul romantik komedi manga serisi Kishuku Gakkō no Juliet (Boarding School Juliet) TV anime uyarlamasıyla yakında karşımızda olacak. Anime yapım için açılan web sitesinde, aşağıdaki görsel paylaşıldı: 

Image

Hikaye, Dahlia Akademisi yatılı okulunda iki farklı ulustan iki öğrencinin arasında patlak veren yasak aşkı konu alır.  Tōwa Nation'ın yurdunda Romio Inuzuka ve Principality of West'teki sevgilisi, sonsuz düşmanı Juliet Percia kalmaktadır. Her şey, Romio'nun hayatını allak bullak edecek itirafıyla başlar.

Yuuki Ono, Romio Inuzuka rolünde; Tōwa Nation'ın "Black Doggy House" yurdunun ilk yıl lideri.

Image

Ai Kayano, Juliet Percia rolünde; Principality of West'in "White Cats House" yurdunun ilk yıl lideri. 

Image

Kaneda, mangasını 2015'te Kodansha'nın Bessatsu Shōnen dergisinde yayımlamladı ve manga 2017'de Kodansha'nın Haftalık Shōnen dergisine taşındı. Kodansha, 7. cildi Mart 16'da yayımladı. Manganın ilk cildinin 1 milyon baskısı yapıldı. Seri, geçen sene düzenlenen 41. Yıllık Kodansha Manga Ödülleri'nde "Shōnen" kategorisinde adaylık elde etti. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları