#Kış Sezonu // 2017 // İlk Bakışta Bayağı Etkileyici Görünen 5 Anime
Bu yazımda sizlere 2017 sezonunun birkaç animesiyle ilgili kısa bir yazı hazırladım. Umarım beğenirsiniz.

#2017 Güzel Bir Başlangıç Yaparak Bizleri Etkileyen 5 Anime

1. Gintama (2017)

Kendinden hiç ödün vermeden bizlerin karşısına tekrardan çıkan Gintama için verilen puanların hiçbiri boş değil. Bizi gülmekten yerlere yatıracak yeni tip trollemeleriyle yeniden karşımızda!..

Ve daha çıkmadan bile Myanimelist puanlamasında 9,58 alan bir animeden bahsediyoruz... Daha ne isteyelim ki?

2. Ao No Exorcist Season 2 

İlk sezonu bizi yeri geldiği zaman ağlatmayı, yeri geldiği zaman ise güldürmeyi başarmıştı. Şimdi ise serimiz ilk sezona biraz değişiklikler yaptıktan sonra bize ikinci sezonu sunmaya başlayacak. Umarım güzel bir iş çıkartırlar.

Merakla bekliyoruz.

3. Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! 2

Komik şakalarıyla ve ana karakterimizin başına gelenlerle birlikte çokça güldüğümüz bir seri olmuştu. Bu sene için yine ilk sezon gibi bir etki bırakması umuduyla daha çıkmadan bile yüksek puanlar aldığını görüyoruz. İzleyicilerin beklentisi yüksek.

4. Masamune-kun No Revenge

Benimde merakla beklediğim animelerden biridir. Konusu dikkatimi çekmişti ve gelene kadar bekledim. Uzun bir beklemenin ardından iyi bir başlangıç yaptığını düşünüyorum. Ana karakterimizin planlarıyla ve Aki Adagaki'nin acımasız lakap takma oyunlarıyla birlikte bizi tatmin edebileceğinin izlenimini veriyor gibi görünüyor.


5. Youjo Senki

Ve geldik sezonun en değişik animesine... İlk bakışta küçük hanım hanımcık bir kız izlenimi veren ana karakterimiz, bizi hiç şaşıramayacağımız kadar şaşırtıyor. Kesinlikle bu sezonun izlenmesi gereken animelerinden birisi. İlk bölümü itibariyle savaş ve kan dolu bölümler başlamış. Zaman ilerledikçe ihanetliklerle süslenmiş, acımasız ölümlerin olduğu bölümleri beklemekteyiz :D

 

Bu serilerin güzel başlangıç yaptığını söylemekle birlikte, ilerledikçe bu yükselişin düşüşe dönmemesini umalım. Şimdilik güzel başladılar...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu yazımızda sadece sezonun dikkat çeken 5 animesini yazdık. Diğer animelerin boş olduğunu söylemiyorum tabii ki, ama dediğim gibi bence sezonun [Kış sezonu] en çok dikkat çeken 5 animesi bunlardı. İzlemediğim animeler varsa bu sezon içerisinde, onları bilemiyorum.

''The world cannot be changed with pretty words alone.''

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları