Kış 2018 Animeleri: TV Serileri
Bu kış, sıcak geçecek! İzleme listesi yapmaya hazır mıyız gençler?

Overlord II

Yayın Tarihi: ? Ocak (Açıklanmadı)
Stüdyo: Madhouse
Kategori: Aksiyon, Oyun, Macera, Doğa Üstü, Sihir, Fantastik

Konu: Yggdrasil adlı MMORPG tarzı oyunun kapatılacağı son gün oyuncu Momonga son ana kadar logout olmamaya karar verir. Ancak oyunun kapanacağı son anlar geçmesine rağmen kendisi oyundaki karakteri olarak kalmaya devam ettiğini görür. Artık oyundaki NPCler gerçek varlıklara dönüşmüştür. Sıradan bir genç olan Momonga'nın ise dünyası artık tamamen değişmiştir, yeni bir dünyada yeni bir oyunla mücadele etmek zorundadır. Maruyama Kugane'nin Light-Novel'ından uyarlama olan serinin 2 sezonu karşımızda. Açıkçası devamını beklediğim serilerden birisiydi. Aynı tarzda birçok yapım olmasına karşın Overlord'un ruhu daha izleyiciyi kendine bağlayıcı.

Darling in the FranXX

Yayın Tarihi: 13 Ocak
Stüdyo: A-1 Picture, Trigger
Kategori: Bilim Kurgu, Mecha

Konu: Hikayemiz uzak bir gelecekte geçmektedir. Dünya yaşanamayacak kadar tahrip olduğundan insanlık yürüyen kale Plantation'a yerleşmek zorunda kalmıştır. Kuş kafesi olarak bilinen Platation'daki Mistilteinde genç pilotlar yetiştirilmektedir. Burada yetiştirilen çocukların ne gökyüzünün enginliğinden ne de dış dünyadan haberleri vardı. Hayatları savaşmak ve verilen görevleri yerine getirmekten ibarettir. Bu görevse pilotluğunu yaptıkları Franxx diye adlandırılın robotlarla, Kyōryū diye bilinen gizemli dev yaşam formları ile yüz yüze gelmekti. Bu çocukların tek varoluş nedeni ise sadece Franxxları kullanmaktı. Bir deha olanHiro adındaki genç Kod:016 olarak biliniyordu. Ancak diğerlerinden geri kaldığı için varlığı artık gereksiz görüldü. Bir Franxx'a pilotluk yapamamak var olmamak ile aynı anlama gelmekteydi. Bir gün başında iki boynuzu olan gizemli bir kız "Zero Two" bir anda önünde belirdi...

Beatless

Yayın Tarihi: 13 Ocak
Stüdyo: Diomedea
Kategori: Bilim Kurgu, Drama, Aksiyon, Romantizim

Konu: İnsan zekâsının yetisinin ötesinde üstün-gelişmiş yapay zekanın tanıtılması ile insanoğlunun sahip olduğu teknoloji algısının çok ötesinde ileri teknoloji ile üretilmiş materyallerden varlıklar ardı sıra var olmaya başladı. Kara tabut şeklindeki hIE aygıttı ile donatılmış olan Lacia’da bunlardan biriydi. 17 aşındaki Arato Endo’nun her romantik hikayede olduğu gibi bu yapay varlık Lacia ile karşılaşması kaçınılmaz kaderiydi. Bu yapay varlıklar hangi amaç uğruna yaratılmışlardı? İnsanlar ile bu yapay yaşam formları bir arada var olabilecek miydi? Peki tüm bu sorunların ortasında 17 yaşındaki bu geç bir seçim yapabilecek mi… Satoshi Hase ve redjuice'nin romanından televizyon uyarlaması olacak olan Beatless animesi 13 Ocakta “Animeism” program kuşağında yayınlanmaya başlayacak.

Ito Junji: Collection

Yayın Tarihi: 5 Ocak
Stüdyo: Studio Deen
Kategori: Drama, Korku, Gizem, Psikolojik, Doğa Üstü

Konu: Anime uyarlaması ise 11 ciltlik tō Junji Kessaku-shū (Junji Ito'nun başyapıt koleksiyonu) serisini ve Fragments of Horror kitabını birlikte konu alacak. İzleyicileri şaşırtmak için hangi hikâyelerin uyarlanacağı ile ilgili bir açıklama yapılmayacak.

Fate/Extra Last Encore

Yayın Tarihi: 28 Ocak
Stüdyo: S haft
Kategori: Büyü, Aksiyon, Fantastik

Konu: Fate evrenini paylaşıyor olsa da bu seri manga uyarlaması değil oyun uyarlaması olacak. Serinin halen oyunun konusunu takip edip etmeyeceği ise muamma. Kısaca konusuna değinecek olursak; Ana Fate evereninden Extra'yı 70ler meydana gelen bir olay ayırmış ve başka evren olarak akışına devam etmiştir. 2030'a gelindiğinde dünyadaki mana tükenmiştir. Serial Phantasm (SE.RA.PH) sistem ile mana olmadan yapay bir Kutsal Kase savaşı düzenlenmiştir ve kahramanımız bu sahte yaradılışta kendine gelir. Ancak hiçbir şey hatırlamamaktadır.

Basilisk: Ouka Ninpouchou

Yayın Tarihi: 9 Ocak
Stüdyo: Seven Arcs Pictures
Kategori: Aksiyon, Drama, Tarihi, Dövüş Sanatları, Seinen

Konu: Devam niteliğindeki seri ilk olayların 10 yıl sonrasına uzanan iki üstün Ninja klanından olan Hachirou (Kouga Klanı) ve Hibiki (Iga Klanı)’nin etrafında geçiyor. İlk serini konusu ise; Kouga ve Iga klanları yaklaşık 400 yıldır birbirine düşman üstün iki ninja klanıdır. Kouga klanının varisi Gennosuke ve Iga klanınnın varisi Oboro birbirine aşık olmuştur. Ancak bu aşk iki klan arasındaki buzları eritmeye yetecek nitelikte değildir. Öyle ki iki aşığın da bu savaşa dahil olduğu her iki klandan 10 kişi ölümüne savaşmak için seçilirler.

Killing Bites

Yayın Tarihi: 13 Ocak
Stüdyo: LIDENFILMS
Kategori: Aksiyon, Bilim Kurgu, Korku, Echi, Seinen

Konu: Sıkıcı biri olan Yuuya, Hitomi adında gizemli bir kızla tanışır ve kız onu bir yere götürür. Bu yerde hem insan zekasına hem de hayvan güçlerine sahip olan melez insanlarla karşılaşır. Bu melez insanlara oyuncuların onlar üzerindeki bahissi eşliğinde; dişlerin, pençelerin, çılgınlık ve arzunun çarpıştığı maçlar (düellolar) yaptırılmaktadır. Bu maçların adı ise "Killing Bites"...

Violet Evergarden

Yayın Tarihi: 11 Ocak
Stüdyo: Kyoto Animation
Kategori: Dram, Fantastik

Konu: Yayınlanma tarihi ertelenmiştir ve kış sezonunda başlayacaktır. Violet Evergarden bir otomatik anı ve duygu bebeğidir (buna robot veya yapay zekâ da diyebiliriz. Violet Evergarden'ın duyguları hissetme özelliği yoktur. (Empire Of Corpses hikayesine benzetilebilir şahsen beğenmiştim) ki buda işi ironikleştiriyordur çünkü Violet' in işi duyguları ve anıları başkalarına aktaran mektuplar hazırlamaktır ?

Hakumei to Mikochi

Yayın Tarihi: 12 Ocak
Stüdyo: Lerche
Kategori: Fantastik, Yaşamdan Kesit, Seinen

Konu: Hikâyemiz Mangadan uyarlanacak olup, birormanda yaşayan 9 cm boylarındaki iki cüce kız olan Hakumei ve Mikochi'nin başında geçenleri anlatmaktadır.

Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu

Yayın Tarihi: 13 Ocak
Stüdyo: A-1 Pictures
Kategori: Aksiyon, Fantastik, Doğa Üstü, Shounen

Konu: İlk sezonun devamı olacak olan serinin konusuna değinecek olursak; Liones Krallığı kutsal şövalyeler tarafından korunmaktadır ve bu dönemde İnsan ve insan dışı varlıkların bir arada yaşamaktadır. Herkesin saygı duyduğu ve krallığı koruduğuna inandığı bu kutsal şövalyeler kendi içlerinden bir grup tarafından ihanete uğramış ve birçoğu “Yedi Ölümcül Günah" olarak adlandırılan bu grup tarafından öldürülmüştür. 10 yıl sonra, Yedi Ölümcül Günah üyelerinin kimisi ölü, kimisi diri, kimisi yakalanmış gibi çeşitli söylentiler dolaşmaktadır. Ancak kral hastalanır ve şövalyeler ülkeyi zalimce yönetmeye başlar. Prenses Elizabeth ise krallığı geri almak için 7 Ölümcül Günahı bulmak ister ve her yerde onları aramaya çıkar.

Citrus

Yayın Tarihi: 6 Ocak
Stüdyo: Passione
Kategori: Drama, Romantik, Okul, Shoujo Ai

Konu: Yuzu modayı takip eden kendine özen gösteren bir kızdı. Annesinin yeniden evlenmesi ile transfer olacağı okulu hayal ederken hiç onun tutucu ve sıkıcı bir kızlar okulu olacağını tahmin etmemişti. Hayatı romantik geçireceğini düşündüğü lise dönemi yerine yeni üvey kardeşi olan öğrenci konseyi başkanı Mei ile paylaşacağı bir hayata dönüşür. Kendisi nefret ile cazibenin bir birinden çokta uzak olmayan duygular olduğunu öğrenir.

Dagashi Kashi 2

Yayın Tarihi: 12 Ocak
Stüdyo: Tezuka Productions
Kategori: Komedi, Yaşamdan Kesit, Shounen

Konu: Olaylar küçük bir kasabadaki şekerlemeci dükkânın etrafında gelişmektedir. Bu şekerlemeci dükkânın sahibi kendisinin dünyaca ünlü bir şekerlemeci olduğunu bir gün kasabaya gelen biri sayesinde öğrenir. Bu yabancı Hotaru'nun babasını kendi büyük şekerleme firmasına almak istemektedir. Hotaru kasabada kalmak istemektedir ve aslında kendisi mangaka olmak istemektedir. Babasını dükkâna sahip çıkmaya ikna edebilecek mi yoksa dükkânı mı işletmek zorunda kalacak?

Cardcaptor Sakura: Clear Card-hen

Yayın Tarihi: 7 Ocak
Stüdyo: Madhouse
Kategori: Macera, Komedi, Sihir, Fantastik, Romantik, Shoujo

Konu: On dört yaşındaki Sakura Tomoeda'ya döndüğünde uzun süredir arkadaşı olana Syaoran ile birlikte ortaokula başlar. Cübbeli bir figürü rüyasından gördükten sonra kartları silinir ve güçsüzleşir. Neyin yanlış olduğunu anlamak için cevabı bulmaya çalışır. Sakura ve yandaşları yeni keşfedip sahip oldukları yeni şeffaf kart belki bunun anahtarı olabilirdi.

Saiki Kusuo no Ψ-nan 2

Yayın Tarihi: 17 Ocak
Stüdyo: Bilinmiyor
Kategori: Komedi, Doğa Üstü, Okul, Shounen

Konu: The Disastrous Life of Saiki K. , Shūichi Asō tarafından yapılan mangadan uyarlama olup, ikinci sezon ile devam etmektedir. 16 yaşındaki Saiki Kusuo adında akıl okuma gücüne sahip bir öğrencinin başından geçenleri anlatmaya devam etmekte.

Death March kara Hajimaru Isekai Kyousoukyoku

Yayın Tarihi: 17 Ocak
Stüdyo: Silver Link. , Connect
Kategori: Fantastik, Doğa Üstü

Konu: 29 yaşındaki oyun programcısı Suzuki Ichirou bir gece şirketlerinin son oyununun bugları üzerinde çalışırken kendini yaptıkları oyundakine benzer fantastik bir dünyada bulur. Lakin bedeni 15 yaşındaki eskiden oynadığı bir karakterin bedenidir ve karakterin adı da Satou'dur. İlk başta bunun bir rüya olduğunu düşünür lakin yaşadığı deneyimler son derece gerçektir. Ejderha vadisi denilen bir bölgeye inmiştir ve burada kendini kertenkele adamların ordusundan korumak için özel yeteneği meteor yağmurunu kullanır ve kertenkele ordusunu yok etmekle kalmaz aynı zamanda dünyada ki ejderhaların %80 ni de yok eder. Buna ejderha tanrısı da dâhildir. Bu katliam sonucu üstün (Epic) bir seviyeye çıkar. Seviyesini gizleyip bu dünyayı araştırmaya kendini adar. Böylece yeni kişilerle tanışabilecek ve aynı zamanda gizli kahramanlıklar yapabilecektir. Kişisel fikrim Overlord ile aynı dönemde yayınlanması rekabet oluşturmak için olduğu izlenimini veriyor bana. Ayrıca artık yeter yine mi aynı konu dedirttiğinden yaratıcı bir hikâye oluşturamazlar ise (her ne kadar light novel ve mangası devam ediyor olsa da) anime olarak başarısızlığa uğrayacak. Ya hep Ya hiç tarzında bir yapım olacak gibi.

Koi wa Ameagari no You ni

Yayın Tarihi: ? Ocak
Stüdyo: Wit Studio
Kategori: Romantik, Seinen

Konu: 17 yaşındaki sessiz, kendini zar zor ifade edebilen bir lise öğrencisi olan Akira Tachibana'nın başından geçenleri anlatmaktadır. Geçirdiği bir kaza sonucu artık eskisi gibi hızlı koşamamaktadır. Bir aile restoranında işe başlar ve kendini açıklaması çok zor bir aşk ikileminde bulur. PV ve Teaser'da gördüklerim konu olarak bilemeyecek olsam da görsel olarak bizi büyüleyecek gibi duruyor. Tabi özel seçilmiş nadide sahnelerden değil ise. İyi bir kompozisyon ile başarıya ulaşacağını düşünüyorum. Nede olsa bu sezonda çok rakibi yok.

Karakai Jouzu no Takagi-san

Yayın Tarihi: 8 Ocak
Stüdyo: Shin-Ei Animation
Kategori: Komedi, Hayattan Kesit, Romantik, Okul, Shounen

Konu: "Yüzün kızarırsa, kaybedersin." Nishikata bu prensiple yaşayan bir ortaokulludur. Sıra arkadaşı Takagi-san sürekli onunla dalga geçer. Gururu incinmiş halde bir gün ondan intikam almaya niyet eder. Ve bu yüzden, her gün onu kızdırmaya çalışır fakat yine de kendisini Takagi-san'ın kurbanı olarak bulur. Acaba Takagi-san'ın yüzünü bir kez bile olsa kızartabilecek mi?

Gin no Guardian 2 Sezon

Gin no Guardian 2 Sezon

Yayın Tarihi: 13 Ocak
Stüdyo: Bilinmiyor
Kategori: Macera, Fantastik

Konu: Suigin Riku ve Rei Riku iki lise öğrencisidir. Olaylar aynı zamanda profesyonel oyuncu olan bu ikili etrafında gelişmektedir. Rei kaçırılır ve ardından bir gün Suigin ve Rei kendini "Grave Buster" adı verilen sanal bir oyunun içinde bulur. Suigin`in Rei`yi kurtarması için görevi Tanrının Lahitini korumak olan "Koruyucu" unvanını alması gerekmektedir.

Kokkoku

Yayın Tarihi: 8 Ocak
Stüdyo: Geno Studio
Kategori: Gizem, Psikolojik, Dram, Seinen

Konu: Juri Yukawa, NEET babası, erkek kardeşi, emekli dedesi, kız kardeşi ve kuzeni ile birlikte yaşamaktadır. Bir gün erkek kardeşi ve yeğeni fidye için kaçırılır. Kaçıranların taleplerini karşılaması için yalnızca 30 dakikası vardır ve bu kadar kısa zamanda istedikleri miktardaki parayı hazırlamasının imkânı yoktur. Bu yüzden geçmişte dedesinin kullandığı Yukawa ailesinin zamanı durdurmak için kullandığı esrarengiz taş ile elinde bir bıçakla onları kurtarmaya karar verir. Herkesin ve her şeyin hareketsiz olduğu bu dünyada babası, büyük babası ile o ikisini kurtarmaya çalışırken bu dünyada hareket edebilenlerin bir tek onlar olmadıklarını anlayacaklar.

Touken Ranbu: Hanamaru 2

Yayın Tarihi: 8 Ocak
Stüdyo: Doga Kobo
Kategori: Aksiyon, Hayattan Kesit, Komedi, Tarihi, Drama, Fantastik

Konu: Sevilen bir oyundan uyarlama olan bu serinin 2 sezonudur. Yıl 2205. Tarihi revizyonistler, tarihi değiştirmek için geçmişteki olaylara saldırılar düzenlemeye başlar. Tarihi korumakla görevlendirilen Saniwa ise çeşitli nesnelere hayat verme gücüne sahiptir. Bunların en güçlüsü de Touken Danshi’dir. Kısaca hikâyemiz animedeki karakterlerin neşe dolu hayatları etrafında geçecektir.

Yowamushi Pedal: Glory Lin

Yayın Tarihi: 9 Ocak
Stüdyo: TMS Entertainment
Kategori: Komedi, Spor, Drama, Shounen

Konu: Yowamushi Pedal serisinin 4. sezonu

Nanatsu no Bitoku

Yayın Tarihi: ? Ocak
Stüdyo: Bridge
Kategori: Echi, Fantastik

Konu: Sin: Nanatsu no Taizai serisini izleyen ve sevenler için biçilmiş kaftan. Bu sefer aynı olayların melekler tarafındaki durumunu izleyeceğiz. Açıkçası şeytan tarafındaki abartı Echiyi melek tarafına uyarlamak cennete bakış açınızı etkileyebilir. Benim fikrim herkese uygun bir seri olmadığı. Odaklandığı noktalar olaylardan daha çok karakterlerin farklı bölgeleri olunca…

Gakuen Babysitters

Yayın Tarihi: 7 Ocak
Stüdyo: Brain’s Base
Kategori: Hayattan Kesit, Komedi, Okul, Shoujo

Konu: Anne ve babası bir uçak kazasında ölen Ryuuichi Kashima ve küçük erkek kardeşi Kotarou aynı kazada oğlu ve gelinin kaybeden zengin bir kadın tarafından koruma altına alınır. Yaşlı kadına ” Obaa-san ” yani büyükanne diye hitap eden ikili bir çok şirket gibi özel bir okulun da müdürü olan Yuoko Morinomiya’nın (obaa-san) evinde yaşamaya başlarlar. Ancak yaşlı kadının bir şartı vardır, Ryuuichi yetişkinlik yaşına basana kadar onların sorumluluklarını alacaktır. Ayrıca doğduğu günden beri küçük kardeşiyle ilgilendiği için bebek bakmaktan anlayan Ryuuichi obaa-sanın elit özel okulunda bir yandan okurken diğer yandan da okulun öğretmenlerinin çocukları için açılmış kreşte çalışacaktır.

Yuru Camp△

Yayın Tarihi: 4 Ocak
Stüdyo: C-Station
Kategori: Hayattan Kesit, Komedi

Konu: Nadeshiko, Yamanashi'ye yeni taşınmış bir liseli öğrencisidir ve orada bulunan Fuji Dağını görmek istemesiyle bir bisiklet ödünç alır ve yola çıkar. Ama ne yazık ki, o gün bulutludur. Fuji Dağını göremez ve bitkin bir şekilde yere uzanıp derin bir uykuya dalar. Uyandığında her yer zifiri karanlıktır. Buraya ilk gelişi olduğu için eve nasıl döneceğini bilemez. Umutsuzluğa kapılırken, kampı seven bir kız olan Rin, Nadeshiko'yu kurtarır. Soğuk bedenlerini ısıtmak için bir şenlik ateşine yaklaşırlar. Ateşin çevresinde, körili erişte pişirirken aynı zamanda konuşurlar. Nadeshiko ve Rin Nadeshiko o günden sonra burada açık hava öyküsü toplantılarına başlarlar...

Toji no Miko

Yayın Tarihi: 5 Ocak
Stüdyo: Studio Gokumi
Kategori: Aksiyon, Fantastik

Konu: İnsanlara saldıran Aratama adında kötü bir yaratık vardır ve bir grup Miko eskiden beri bu yaratıkları kılıç kullanarak defetmektedir. Üniforma ve kılıç giyenler Toji olarak bilinirler ve resmi olarak Tokubetsu Saishi Kitoutai polis birliğinde bulunurlar. Devlet yetkilileri tarafından kılıç kullanmaya resmen onay verilmişlerdir. Şimdi ise Hükümet, kız öğrencilerin katılması için orta ve üst düzeylerden oluşan beş eğitim merkezi kurdu. Öğrenciler hayatlarını normal şekilde geçirirler ve insanları korumak için görev yaparken kılıçlarla özel beceriler kullanırlar. Bu baharda, bu beş okul bir yarışmaya katılmak üzere. Yarışmayı düzenleyen kızlar arasında, diğer kızlardan biraz daha tutkulu bir kız var...

Hakata Tonkotsu Ramens

Yayın Tarihi: 12 Ocak
Stüdyo: Satelight
Kategori: Aksiyon

Konu: İlk bakışta Fukuoka sakin bir şehir gibi görünüyor, ancak suçla doludur. Şehrin Hakata bölgesinde, profesyonel katiller, dedektifler, muhbirler ve intikam arayanlar gibi özel yetenek sahibi çeşitli kişiler var. Dahası, kent efsanesine göre, " Katillerin Katili" olarak bilinen bir kişi kentte ortaya çıkıyor...

Sanrio Danshi

Yayın Tarihi: 6 Ocak
Stüdyo: Studio Pierrot
Kategori: Okul

Konu: Sarı Pom Pom Purin köpeğini seven bir lise öğrencisi olan Kouta Hasegawa'yı izliyor. Tesadüf eseri, aynı zamanda My Melody tavşanını seven Yuu Mizuno adlı bir çocuk okula geliyor. Yuu, Kouta'ya, Sanrio'nun sevimli karakterlerini sevmekten utanacak hiçbir şey olmadığını söyler. Birlikte, Kouta, Yuu, Shunsuke Yoshino, Ryou Nishimiya ve Seiichirou Minamoto utanmak yerine karakterlere olan sevgisini kabul etmeyi öğrenirler.

Märchen Mädchen

Yayın Tarihi: 11 Ocak
Stüdyo: Hoods Entertainment
Kategori: Sihir, Fantastik, Okul

Konu: İki kız buluştuğunda sihir başlar. Aşırı yaratıcı Ortodoks bir kız olan Hazuki Kagimura hikâyelerden çok hoşlanırdı. Ailesi ile olan ilişkileri çok iyi olmadığından günlerini geçirmek için kendini hikâyelere yönlendiriyordu. Okuldan sonraki bir gün kütüphanediki kitaplıkların arasında bir anda kendini kaybolmuş bulduğunda Shizuka Tsuchimikado ile karşılaşır. Bu kaybolma sırasında mistik bir okul keşfeder. Bu okuldaki kızlara mädchen denmektedir. Bu okula girebilmek için yazılmış sihirli kelimelerin olduğu metinler tarafından seçilmiş olman gerekmektedir ve Hazuki’ye Sindirella kitabı tarafında seçildiği söylenir. Böylece gerçek bir büyücü olmak için yeni okulundaki hayatına başlar.

Mitsuboshi Colors

Yayın Tarihi: 11 Ocak
Stüdyo: Hoods Entertainment
Kategori: Sihir, Fantastik, Okul

Konu: Katsuwo'nun komedi mangasından uyarlama olan anime kendilerini Ueno kentinin barış ve huzurunu korumaya adayan ve bunun için gizli bir kulüp kuran üç ilkokul kızı hakkındadır.

Takunomi.

Yayın Tarihi: 12 Ocak
Stüdyo: Production IMS
Kategori: Hayattan Kesit, Komedi, Shounen

Konu: Hikaye, Okayama'dan Tokyo'ya bir iş bulma amacıyla gelen 20 yaşındaki Michiru Amatsuki'nin başından geçmektedir. Sadece kadınların bulunduğu "Stella House Haruno" adlı bir evde içki bağımlısı farklı yaşlardaki ve işteki insanlar ile beraber yeni hayatına başlar.

Slow Start

Yayın Tarihi: 7 Ocak
Stüdyo: A-1 Pictures
Kategori: Hayattan Kesit, Komedi, Okul

Konu: Ichinose Hana 16 yaşında bir lise öğrencisidir. Okula hastalığı yüzünden geç başlamıştır ve dolayısıyla diğer arkadaşlarından 1 yaş büyüktür. Fakat bundan sınıf arkadaşlarının haberi yoktur. Hana bu durumu arkadaşlarından sır olarak saklamaya çalışacaktır.

Sora yori mo Tooi Basho

Yayın Tarihi: 2 Ocak
Stüdyo: Madhouse
Kategori: Macera

Konu: Hikaye karakterlerimizin seyahat ve yaşamdan kesitler türünde olacak.

Hakyuu Houshin Engi

Yayın Tarihi: 12 Ocak
Stüdyo: C-Station
Kategori: Macera, İblisler, Doğa Üstü, Fantastik, Shounen

Konu: Genç Taikoboi, kabilesi güzel bir iblis tarafından yok edilince kendini gizemli Houshin Projesi içinde bulur. Bu projenin bir amacı vardı: İnan dünyasında yaşayan tüm ölümsüzleri bulun ve onları sonsuza dek kilit altına alın. Fakat iblisleri avlamak için şeytan olarak eğitildikten sonra hangi tarafa güveneceksin, hangi tarafta yer alacaksın.

Ramen Daisuki Koizumi-san

Yayın Tarihi: 4 Ocak
Stüdyo: Studio Gokumi, AXsiZ
Kategori: Komedi

Konu: Koizumi gizemli ve çekici bir lise öğrencisidir. Ama çoğu insanın onun hakkında bilmediği şey, onun, her zaman büyük ramen lokantaları için uyanık olan bir ramen uzmanı olmasıdır. Tutkusu ve ilgisi, ramendir ve hayatını ramene ayırır ve bir ramen uzmanı olduğu için kendini zorlu bir ramen tat testörü olarak görüyor. Her gün, en iyi ramen yemekleri sunan lokantalar da leziz noodle'ları nefis bir şekilde yiyor.

Dame x Prince Anime Caravan

Yayın Tarihi: 10 Ocak
Stüdyo: Studio Flad
Kategori: Macera, Romantik

Konu: NHN PlayArt'ın sosyal otome oyunu DAME×PRINCE'ın TV animesi adaptasyonu olacak.

25-sai no Joshikousei

Yayın Tarihi: 8 Ocak
Stüdyo: Lilix
Kategori: Romantik, Echi, Okul

Konu: Hana Natori, kuzeni liseye gitmeyi reddedince kuzeninin yerine geçip okula başlayan 25 yaşında, ağırbaşlı ve iyi huylu bir kadındır. Ancak tesadüf bu ya; Hana okulda tarih öğretmeni olarak çalışan üçkâğıtçı eski lise arkadaşı Okito Kanie tarafından fark edilir.

Hataraku Onii-san!

Yayın Tarihi: 5 Ocak
Stüdyo: Tomovies
Kategori: Komedi, Hayattan Kesit

Konu: Herhangi bir içerik bilgisi yayınlanmış değil.

Mameneko

Yayın Tarihi: ? Ocak
Stüdyo: Charaction
Kategori: Hayattan Kesit

Konu: Herhangi bir içerik bilgisi yayınlanmış değil.

Hugtto! Precure

Hugtto! Precure

Yayın Tarihi: 4 Şubat
Stüdyo: Toei Animation
Kategori: Aksiyon, Fantastik, Sihir

Konu: Herhangi bir içerik bilgisi yayınlanmış değil.

gdMen

gdMen

Yayın Tarihi: ? Ocak
Stüdyo: Strawberry Meets Pictures
Kategori: Aksiyon, Fantastik, Sihir

Konu: Herhangi bir içerik bilgisi yayınlanmış değil.

Pop Team Epic

Yayın Tarihi: 7 Ocak
Stüdyo: Kamikaze Douga
Kategori: Komedi

Konu: Herhangi bir içerik bilgisi yayınlanmış değil sadece absürt komedi mangası uyarlaması olacağı biliniyor.


kaynaklar: myanimelist, aniDB, livechart

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları