Kingdom 3. Sezonun Yeni Tanıtım Videosu Büyük Savaşın Liderlerine Odaklanıyor
Sabırsızlıkla beklediğimiz Kingdom 3. Sezon, ilk bölümünden itibaren 4 Nisan'da yayına başlıyor.

Kingdom animesi resmi web sitesi, üçüncü sezonda devam eden savaşın en önemli karakterlerini vurgulayan yeni bir video yayınladı. Yasuhisa Hara'nın; tarihi, askeri, seinen türündeki mangasından uyarlanan, Yasuhisa Hara'nın; tarihi, askeri, seinen türündeki mangasından uyarlanan Kingdom 3'üncü sezon, 5 Nisan 2020'de NHK-G ve Funimation'da yayına başlamıştı ancak sezonun 5'inci bölümünde pandemi nedeniyle ertelenmişti. 4 Nisan 2021'de yayına devam edecek olan Kingdom 3'üncü sezon, NHK-G'de yayınlanacak ve yeniden ilk bölümden başlayacak.

Yönetmenliğini Kenichi Imaizumi'nin (Reborn!, After School Dice Club) üstlendiği animenin, karakter tasarımında Hisashi Abe (Devil May Cry) ve senaryosunda ise Noboru Takagi (Kuroko no Basket, Golden Kamuy, The Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These, Baccano!) yer alıyor.

BiSH, animenin açılış tema şarkısı 'Tomorrow'u; Waterweed ise, grubun ilk televizyon anime işbirliği olarak kapanış şarkısı 'Deep inside'ı seslendiriyor. 

Manganın Coalition Invasion (Koalisyon İstilası) arkından uyarlanan Kingdom 3. sezonun konusu ise şöyle: Başarılı Sanyou harekatının ardından, artık 1000 kişilik bir bölüğe kumanda eden Xin de dahil olmak üzere Çin ordusu, Ying Zheng'in Çin'i birleştirme hayalini gerçekleştirmeye her zamankinden daha yakındır. Önemli bölgelerden biri olan Wei eyaletini de artık kontrolü altına alan Çin, gözünü doğuda hala savaşan eyaletlere diker.

Bu arada; strateji dehası ve Zhao eyaletinin yeni atanan başbakanı Li Mu, Çin'in Zhao ile geçici ateşkes kararını fırsat bilerek diğer eyaletlerle müzakereye girişir. Ying Zheng olayların farkına varana kadar; Chu, Zhao, Wei, Han, Yan ve Qi ordularının Çin topraklarına ulaştığı haberini alır ve derhal danışmanlarını altı devletli koalisyon ordusuna karşı bir plan hazırlamak için toplar. Çin tarihinde ilk kez yıkımla karşı karşıyadır ve varlığını sürdürebilmek için elindeki her kaynağı ve stratejiyi kullanmak zorundadır.



Mangaka Yasuhisa Hara tarafından kaleme alınan seri, 2006 yılında Weekly Young Jump dergisinde yayınlanmaya başlamıştı. Kasım 2019'da yayınlanan son cildi ile birlikte 56 cildi bulunan Kingdom, Japonya'da 2019'un en çok satan üçüncü mangası olmayı başarmıştı. 2012 ve 2013 yıllarında animeye adapte edilen serinin birde 2018 yılında yayınlanan live-action filmi bulunuyor.


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları