Kimi wa Kanata Anime Filmi İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Pazartesi günü, TOHO'nun Kimi wa Kanata (You Are Beyond) adlı anime filmi için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Tanıtım videosu, rock grubu saji tarafından seslendirilen "Shunkan Dramatic" (Dramatic Moment) adlı tema şarkısını ve yeni oyuncuları içermektedir. 

Web sitesi aynı zamanda yeni bir görsel yayınladı:

Film, 27 Kasım'da Japonya'da gösterime girecek. 


Oyuncular:

  • Mari Natsuki - Mori Obaa-chan, Mio'ya destek olan tatlı bir sokak satıcısı
  • Naoto Takenaka - Mogari, dünyalar arası sınırın gardiyanı
  • Anna Tsuchiya - Orika, gizemli bir falcı
  • Nobuko Sendō - Sachi Miyamasu, Mio'nun annesi
  • Takehiro Kimoto - kayıp eşya görevlisi

ÖZET

Gençlik fantezi filmi, Tokyo'nun Ikebukuro semtinde geçmekte ve çocukluk arkadaşları olan Mio ve Arata'yı konu almaktadır. Mio, Arata'ya karşı hisler beslemekte ve sürekli onu düşünmektedir ancak hislerini ona hiç açıklayamamıştır. Bir gün, önemsiz bir şey hakkında tartışırlar ve bir süre sonra Mio barışmak ister. Yağmura yakalanan Mio, Arata'nın yanına giderken trafik kazası geçirir. Mio kendine geldiğinde kendisini yeni ve yabancı bir dünyada bulur.


Filmin baş rolleri Honoka Matsumoto (Ride Your Wave's Yōko Hinageshi) tarafından seslendirilen Mio Miyamasu ve Toshiki Seto (Kamen Rider Ex-Aid's Kamen Rider Brave) tarafından seslendirilen Arata Kishimo'dur.

Saori Hayami, bilinmeyen bir dünyada uyanan Mio'ya yardım eden gizemli bir kadın olan Kiku-chan'ı seslendirmektedir. Yui Ogura, Mio'nun arkadaşı Madoka'yı seslendirmektedir. Kōichi Yamadera ve Ikue Ōtani bu gizemli yeni dünyada Mio'ya rehberlik eden Gimon karakterini seslendirmektedir.


Yoshinobu Sena (Neko mo, Onda-ke, Vampire Holmes) filmin yönetmeni, senaristi ve orijinal konseptin yaratıcısıdır. Film, Sena'nın teatral bir anime filmi üzerindeki ilk yönetmenlik denemesidir. Digital Network Animation animasyon prodüksiyonu olarak hizmet vermektedir. CUCURI projenin planlayıcısı ve geliştiricisidir. Rabbit House ve Elephant House filmin yayınlanmasında görevlidir ve Kadokawa orijinal romanı yayımlayacaktır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları