Kimi no Na wa.'nın Stüdyosu CoMix Wave Films'den Yeni Yapımlar
3 kısa anime, Jiaoshou Yi Xiaoxing, Yoshitaka Takeuchi ve Li Haoling tarafından yönetilecek.

Anime stüdyosu CoMix Wave Films, Shikioriori (Poem of Seasons Woven Together) Antoloji Filmleri için ilk tanıtım videosunu yayınladı. Shikioriori, Haoliners işbirliğiyle yapılan bir antoloji projesi ve yayınlanan videoda üç kısa animenin ilk görüntüleri yer alıyor.

CoMix Wave Films, ayrıca kısalar için 3 görsel de yayınladı. İlk görsel "Chiisana Fashion Show"dan.

Image
Image
Image

Antolojide yer alan kısaların isimleri "Hidamari no Chōshoku" (Sunny Breakfast), "Chiisana Fashion Show" (A Small Fashion Show) ve "Shanghai Koi" (Shanghai Love) ve üç hikaye de Çin'de üç farklı şehirde kurulmuş setlerde geçiyor. Antolojiler Theater Shinjuku, Cine Libre Ikebukuro ve diğer sinemalarda bu yaz vizyona girecek. 

Üç hikayenin üç teması var; yemek, giysiler ve barınma. Yazar ve live-action yönetmeni Jiaoshou Yi Xiaoxing (Surprise), Beijing'te yaşayan ve büyükannesiyle yaşayan genç çocuğun hikayesini konu alan "Hidamari no Chōshoku" isimli kısanın animasyon yönlendirmelerinden sorumlu olacak. Makoto Shinkai'nin filmlerinin bazılarında 3DCG şefi olarak görev alan Yoshitaka Takeuchi, Guangzhou'da yaşayan kızkardeşlerin hikayesini anlatan "Chiisana Fashion Show"un yönetmeni olacak. Haoliners başkanı Li Haoling (Spiritpact), 5 Centimeters Per Second'u onore etmek için 1990'ların Shanghai'sini baz alan "Shanghai Koi"yi yönetecek, Li aynı zamanda Shikioriori antoloji projesinin genel müdürü. 

Image
Image
Image

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları