Kimetsu no Yaiba Serisine Devam Filmi Geliyor
Filmin adı "Kimetsu no Yaiba Movie: Mugen Ressha-hen" olacak.

鬼滅の刃公式 on Twitter

https://twitter.com/kimetsu_off/status/1177961410044874752

Cumartesi günü, Kimetsu no Yaiba (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba)'nın 26. ve son bölümünün yayımlanmasıyla anime serisi sona erdi ve devam filminin yapımda olduğu açıklandı. Film mangadan Mugen Ressha(Sonsuz tren) arkını konu alacak.

Stüdyo Ufotale'dan Haruo Sotozaki (Tales of Zestiria the Cross) filmi yönetmek için ve Akira Matsushima (Maria-sama ga Miteru) karakter tasarımları  yapmak için geridönüyor. Ana seslendirmelerde karakterlerini tekrar seslendirecek.

Serinin konusu:

Eski çağlardan beri, ormanda gizlenen insan yiyen şeytanlar söylentileri dolaşmaktaydı. Bu nedenle, yerel kasaba halkı hiçbir zaman gece dışarı çıkmazdı. Ancak efsaneye göre, bir iblis avcısı, bu kana susamış şeytanların peşlerinden gidecek ve her birini avlayacaktır. Ve genç Tanjiro için, bu söylentiler yakında onun acımasız gerçekliği olacaktır...

Babasının ölümünden bu yana, Tanjiro ailesine destek olabilmek için kendisini ailesine adamıştır. Her ne kadar trajedilerle yüzleşseler de, sonunda mutluluğu bulmuşlardı. Ama bu mutluluk, Tanjiro'nun ailesinin katledildiği ve yalnızca kız kardeşi Nezuko'nun hayatta kalıp bir şeytana dönüşmesiyle paramparça olmuştur. Ancak, Nezuko hala insani duygu ve düşünce belirtileri gösteriyordu… Böylece Tanjiro'nun iblislerle savaşı ve kız kardeşini tekrar canlandırma amacı başlamış olur.


Manga, Şubat 2016'da Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde başladı ve Viz Media'nın İngilizce ve dijital olarak ilk üç cildini yayınladı.

Resmi Websitesi

Kaynak: MyAnimeList

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları