Kill la Kill IF Oyununa Ryūko Matoi'nin Hikaye Modu Geliyor
Oyun PS4, Switch ve PC için 25 Temmuz’da Japonya, 26 Temmuz’da Batı’da çıkıyor.

PQube Cuma günü, Kill la Kill animesi baz alınarak yapılan ilk oyun olan Kill la Kill IF'in ayrı bir Ryūko Matoi hikaye moduna sahip olacağını açıkladı. Oyunun baş kahramanı ise orijinal animede Ryūko'nun rakibi ve dostu olan Satsuki Kiryūin. Oyuncular Satsuki'nin hikayesini bitirdikten sonra, Ryūko'nun hikaye senaryosunun kilidi açılacak. Ryūko'nun hikaye modu da özgün bir hikaye sunacak.

Ayrıca şirketler Ryūko'nun süper modunun fotoğraflarını'da yayınladı

                                                      Ayrıca şirketler  Ryūko'nun süper modunun fotoğraflarını'da yayınladı

Arc System Works Oyunu PS4, Switch ve PC için 25 Temmuz'da Japonya ve 26 Temmuz'da Kuzey Amerika'da çıkartacak. PQube ise oyunu 26 Temmuz'da Avrupa'da çıkartacak.

Anime stüdyosu Trigger ve oyun geliştiricisi ve yayıncısı Arc System Works dağıtım konusunda ile de işbirliği yapıyor. APLUS (Little Witch Academia oyununu geliştiren firma) oyunu bir ila iki oyuncu için geliştiriyor.

                                                                                               Image

Animenin senaryo yazarı Kazuki Nakashima, oyunun anime'nin "başka bir bölümü" gibi yazılacak olan orijinal hikayesini yazmaya geri dönüyor. Oyunun hikayesi, anime'nin hikayesinden ayrı olacak ve yeni içerik içerecek.

Diğer oynanabilir karakterler ise Ryuko Matoi, Ira Gamagoori, Uzu Sanageyama, Houka Inumuta, Jakuzure Nonon, Ragyō Kiryūin ve Nui Harime olacak. Oyun, Mako Mankanshoku ve Ultimate Double Naked DTR karakterlerini bu yaz ücretsiz olarak indirilebilir içerik olarak ekleyecek.

Kaynak:ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları