Kids On The Slope Live Action Filmi Yeni Bir Görsel Yayınladı
Başrol oyuncuları Yuri Chinen, Nana Komatsu, Taishi Nakagawa olan film 10 Mart'ta vizyona giriyor.

Yuki Kodama’nın mangası olan Sakamichi no Apollon’un live-action filmi için açılan resmi web sitesi Cumartesi günü yeni bir görsel yayınladı. Görselde Ritsuko Mukae’yi canlandıran Nana Komatsu ve Sentaro Kawabuchi’yi canlandıran Taishi Nakagawa vardı.

Ayrıca filmin diğer yıldızları;

  • Kaoru Nishimi olarak Hey!Say!Jump! üyesi olan Yuri Chinen

  • Sentarō'nun ilk görüşte aşık olduğu gizemli bir kadın olan Yurika Fukahori  olarak Erina Mano,

  • Sentarou'nun "Brother Jun" dediği ve gerçek bir kardeşe benzeyen Junichi Katsuragi olarak Dean Fujioka

  • Ritsuko'nun babası ve Mukae Records’un mal sahibi olan Tsutomu Mukae olarak Baijaku Nakamura

  • Yorie Yamashita

  • Hokuto Matsumura (Johnny's Jr.)

  • Tōru Nomaguch

Film Japonya’da 10 Mart’ta çıkacak. Takahiro Miki (live-action Solanin , Aozora Yell) filmi yönetiyor ve Izumi Takahashi (live-action Solanin , Museum) senaryoyu yazıyor.

Manga, 1960'ların sonunda Nagasaki eyaletindeki bir eyalet kasabasında saf bir çocuğu ve pis bir çocuğu anlatıyor. 1966 yılının başında Kaoru, Yokosuka'daki yerel liseye geçti. Ailesinin neredeyse döngü halinde kasabadan kasabaya gitmesi sayesinde, Kaoru okulu sadece alışılması zor bir yer olarak görmüştür. Fakat bu yeni okulundaki ilk gün bir çocukla tanışır ve hayatta yeni bir yöne başlar. Manga 2012 yılında Shogakukan Manga Ödüllerinde genel kategoriyi kazandı.

Kodama , 2007'de Monthly Flowers’da  dokuz ciltli manga'yı piyasaya sürdü ve Mart 2012'de seriyi sona erdirdi. Shogakukan , Kasım 2012'de Sakamichi no Apollon : Bonus Track başlıklı tek bir ciltli manga yayınladı.

Manga Nisan 2012’de Fuji TV’nin gece yarısı Noitamina programlama bloğundaki anime uyarlamasına ilham oldu. Crunchyroll  Kids on the slope başlığı altında yayınlanan animeyi yayınladı ve Sentai Filmworks 2013 yılında diziyi ev videosu olarak yayınladı.


kaynak: anime news network

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları