Kenka Banchō Otome 2nd Rumble!! Oyununun Tema Şarkısının PV'si Yayımlandı
"SuperHighSchool" adlı şarkıyı KENN ve Shouta Aoi söylüyor.

Pazartesi günü Spike Chunsoft'un, Kenka Banchō Otome PS Vita oyunun d evam hikayesi olan, Kenka Banchō Otome 2nd Rumble!!'ın resmi twitter hesabı oyunun tema şarkısını içeren PV'yi yayımladı. Şarkı Totomaru Minowa ve Takayuki Konparu karakterlerini seslendiren KENN ve Shouta Aoi tarafından söyleniyor. Şarkının bestesi ve sözlerini Chiyomaru Shikura yaptı.

Oyun 14 Mart'ta çıkacak. Oyunun sınırlı versiyonları oyun ile birlikte oyunun soundtrack CD'sini, bir drama CD'si ve,mini manga ve kısa bir hikaye içeren, resimli albümün yanı sıra karakterlerin uyuyan resimleriylr süslenmiş olan "Teşekkürler" yazan kartlarla birlikte gelecek.

Hikaye ilk oyundan bir yıl sonra geçiyor. Yeni karakter Tenma Sagara (Kaito Ishikawa tarafından seslendirilecek) geri dönen karakterler arasına katılacak.

Spike Chunsoft, birinci oyunu Japonya’da2016'nın Mayıs ayında PlayStation Vita için yayınladı. Hikaye, hayatını ailesini bilmeden ve hiçbir akrabası olmadığını düşünerek yaşayan Hinako’yu merkez alıyor. Bir gün Hikaru isimli bir çocuk ondan önce ortaya çıkar, ve onun büyük ikiz kardeşi olduğunu söyler. Hikaru çocuk suçlular için ünlü ve özel erkek akademisine katılmasını sorar.

Kenka Banchō Otome, kendini Spike’in en büyük aksiyon macera video oyunu Kenka Banchō franchise’ından koparan bir yapım. Spike ilk oyununu 2005 Haziran ayında, ve en son oyunu, Kenka Banchō 6: Soul & Blood’u Nintendo 3DS’e 2015 Ocak ayında satışa çıkardı.

Resmi Websitesi

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları