Kenichi Suzumura Enen no Shouboutai Kadrosuna Katıldı
Karakter promosyon videosunda Kenichi Suzumura'yı Takehisa Hinawa rolünde görüyoruz.

Salı günü Soul Eater'ın yaratıcısı Atsushi Ookubo'nun Enen no Shouboutai(İtfaiye) bilim kurgu mangasının anime uyarlamasının resmi sitesi Takehisa Hinawa rolünde Kenichi Suzumura(FGO, Mahotsukai no Yome, Black Butler II, Ajin, Accel World)'yı göreceğimizi duyurdu ve eş zamanlı olarak "Şeytani Komiser"in tanıtım videosunu yayımlamaya başladı.

Ana karakter Shinra'nın katıldığı takımın komandanı olan Takehisa Hinawa eski asker ve ikince jenerasyon güç kullanıcısı özellikle silahların patlayıcı gücünü kullanıyor. Çelik gibi ve katı kişiliği yüzünden ekibi yeni katılanlara korku salıyor ve "Şeytani Komiser" ünvanına sahip.

Anime Yuki Yase (Kubikiri Cycle) tarafından yönetilecek. Animasyonları david production (JoJo's Bizarre Adventure series, Cells at Work!) yaparken karakter tasarımlarını ise Hideyuki Morioka (Sayonara, Zetsubou-Sensei, Kizumonogatari) üstlenecek.


Daha önce duyurulan roller arasında;

  • Arthur Boyle rolünde Yusuke Kobayashi(RE:ZERO Subaru Natsuki). Kendine "Kral Şövalye" olarak seslenen Arthur Shinra gibi ekibe yeni katldı ve eğitim görükleri okuldan beri birbirleriyle geçinemiyorlar.
  • Shinra Kusakabe rolünde Gakuto Kajiwara(Black Clover Asta)

  • Iris rolünde M.A.O(Aho Girl). Ölüler ve takımın iyiliği için dua etmesi üzerine Shinra'nın ekibine atanmış rahibe. (Karakter PV'si)

  • İlk televizyon rolü olarak, Maki Oze rolünde Saeko Kamijō. Birinci seviye itfayeci olan Maki ikinci jenerasyon güç kullanıcısı ve yakın dövüşte uzmanlaşan eski bir asker. İlk balışta soğuk ve biraz boş kafalı görülsede içten içe bir romantik. (Karakter PV'si)

Açıklanamayan bir sebepten ötürü insanlar alevden canlılara dönüşüyorlardı. Onlarla savaşmak adına özel itfaiye birlikleri kurulmuş, kahramanımız Shinra ise bu birliklerden birine yeni katılmıştı, acaba Shinra bu alevlerin gölgesinden gerçekleri çıkarıp geçmişini aydınlatabilecek miydi ?

Ookubo Enen no Shouboutai mangasını "Weekly Shounen Magazine" dergisinde, Soul Eater'ın bitiminden 2 yıl sonra, 2015 Eylül'de yayımlamaya başladı.

Kaynak: AnimeNewsNetwrok

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları