Kemonomichi Wrestling Isekai Animesi 2 Ekim'de Prömiyer Yapacak
Animenin resmi web sitesinden açıklama yapıldı.

Image

Natsume Akatsuki'nin Hataage! Kemonomichi (Rise Up! Animal Road) mangasının anime uyarlaması için resmi web sitesi, Çarşamba günü prömiyer 2 Ekim'de gerçekleşeceğini açıkladı. Anime,  2 Ekim'de AT-X’te prömiyer yapacak, o gece daha sonra Tokyo MX’de, TV Aichi’de, KBS Kyoto’da, Sun TV’de ve BS11’de yayıma girecek. Seri, aynı gün AbemaTV'de de yayımlanacak.

Kazuya Miura (DRAMAtical Murder), ENGI'da animeyi yönetiyor. Serinin senaryolarından Touko Machida (Lucky Star, DRAMAtical Murder, Harukana Receive) sorumlu. Tomoka Noumi (Food Wars! Shokugeki no Soma, Sagrada Reset) karakterleri tasarlıyor.

No B ve Katsuyuki Konishi (Kemona Mask rolünde) açılış tema şarkısı "Fight! Kemona Mask"ı, Momosumomosu kapanış tema şarkısı "Anecdote"i performe ediyor.

Manga, her türden hayvan ve canlıyı seven maskeli güreşçi Genzō Shibata'yı konu alıyor. Bir gün bir prensesin sihirli canavarları öldürmesine yardım etmesini istediği başka bir dünyaya çağrılır, ancak sinirlenir ve ona Alman suplexi(güreş hareketi) uygular. Bunun yerine, başka bir dünyada bir evcil hayvan dükkanı sahibi olarak hayata başlar.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları