Keiichi Hara'nın Yeni Animasyon Filmi Birthday Wonderland'in İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı
Birthday Wonderland, 26 Nisan'da gösterime girecek.

 

Keiichi Hara'nın yönetmenliğini yaptığı yeni filmi Birthday Wonderland'in  görselleri, karakter tanıtımı ve 30 saniyelik ilk tanıtım videosu yayınlandı. Film 26 Nisan 2019'da Japonya'da gösterime girecek.

Senaryosunda Miho Maruo, karakter tasarımı ve görsellerinde rus illüstratör İlya Kuvshinov işbirliği ile gerçekleştirilen Birthday Wonderland, bu yılın dört gözle beklenen yapımları arasında.

59 yaşındaki Hara; Yoshito Usui'nin komedi türündeki mangası ile aynı isimli Crayon Shin-chan TV serisi ile ünlendi. 1996-2004 arasında yayınlanan Crayon Shin-chan'ın altı filminin yönetmenliğini üstlendi. Bu seriden sonra üç efsane film ile çalışmalarına devam etti. Summer Days with Coo (2007), Colorful (2010), and Miss Hokusai (2015) ve ek olarak bir live-action filmi olan Hajimari no Michi (2013).

İlk tanıtım videosu

Birthday Wonderland filmi, Sachiko Kawashiba'nın 1988 tarihli Chikashitsu kara no Fushiginana Tabi (Bodrumdan Gizemli Yolculuk) isimli fantastik romanından uyarlandı. Filmin kahramanı Akane, doğum gününden bir gün önce gizemli simyacı Hipokrat ve öğrencisi Pipo tarafından mutlu renklerle dolu 'Harikalar Diyarı'na, dünyalarını kurtarmak için davet edilir. Bir antika dükkanının bodrum katından girilen bu dünya, renklerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Çekingen kahramanımız kendini büyük bir maceranın içinde ve bu 'Harikalar Diyarı'nın kurtarıcısı olarak bulur. Bu macera, onu ve hayata bakış açısını kökten değiştirecektir.

Harikalar diyarından bir kare

Harikalar diyarından bir kare

Filmin kahramanı Akane, 23 yaşındaki aktris Mayu Matsuoka tarafından seslendirilecek. Genç aktris, Koe no Katachi (A Silent Voice) filminin başrolü Shoya İshida (ilkokul çağı)  ve Chihayafuru serisinin Shinobu Wakamiya karakterine sesiyle hayat vermişti. Ayrıca Pokémon the Movie: Volcanion and the Mechanical Marvel ve yine Hara'nın live-action filmi Hajimari no Michi'de rolleri bulunuyor.

Film posterleri

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları