Kei Amagi’nin Light Novel Serisi Assassins Pride Anime Oluyor
Anime güz sezonunda gösterime girecek.

                          Image

Shueisha’nın Ultra Jump dergisinin resmi twitter hesabından yapılan duyuruya göre, Kei Amagi’nin Assassins Pride isimli light novel serisinden uyarlanacak anime güz sezonunda yayınlanmaya başlayacak. Serinin animasyonunun EMT Squared (The Master of Ragnarok & Blesser of Einherjar, Kuma Miko: Girl Meets Bear) tarafından yapıldığı açıklandı.

Hikaye yalnızca soylu ailelerin canavarlarla savaşabilmek için doğa üstü güçlere sahip olduğu bir dünyada geçiyor. Dük ailesinin bir üyesi olan  Kūfa, Merida isimli genç bir kadına özel danışmanlık yapması için gönderilir. Ancak Merida’nın herhangi bir özel gücü olmadığını anlarsa onu öldürmesi talimatını almıştır.

Animenin ana kadrosu ise şöyle:

                                                      Image

Yuuki Ono:  Kufa Vampir; Melida’ya gönderilen özel danışman (ve olası suikastçi), aldığı emirlere rağmen Melida’yı eğitmeye devam ediyor.

                                                        Image

Tomori Kusunoki: Melida Angel; Holy Knigts (Kutsal Şövalyeler) ailesinin üyesi olmasına rağmen özel güçler konusunda yeteneği bulunmuyor.

                                                         Image

Yui Ishikawa: Elise Angel; Melida’nın kuzeni ve onun aksine özel güçlerini kullanabilen bir Kutsal Şövalye. Stoik ve sessiz karakterinerağmen sınıfının en başarılı öğrencisi.

                                                         Image

Marina Yabūchi: Rosetti Pricket; Kutsal şehir gardiyanlarının elit üyesi ve Elise’in özel danışmanı.

Kazuya Aiura (Citrus, My Sister, My Writer bölüm yönetmeni) EMT Squared (The Master of Ragnarok & Blesser of Einherjar, Kuma Miko: Girl Meets Bear) stüdyolarında animeyi yönetiyor. Deko Akao (Amanchu!, Arakawa Under the Bridge, Noragami) seri metninden sorumlu ve Maho Yoshikawa (Amnesia, Yona of the Dawn) hem karakter tasarımcısı hem de baş animasyon yönetmeni olarak görev alıyor.  Yoshiko Saitō (A Certain Magical Index III) yan karakter tasarımcısı ve ayrıca animasyon yönetmeni olarak iş başında. 

Diğer ekip üyeleri;

Sanat Yönetmeni: Mikiko Matsumoto (Studio Fuga)

Renk Uzmanı: Tomoko Koyama (FINE COLORs)

Fotoğraf Yönetmeni: Ryohei Miyasaka (Rare Trick)

CG Yönetmeni: Wataru Shibata (EMT Squared)

Editör: Michi Takigawa (REAL-T)

Ses Yönetmeni: Satoshi Motoyama

Ses Yapımcısı: Half HP Studio

Amagi, resimleri Nino Ninomoto tarafından çizilen romanları 2016 yılında yayınladı. Yoshie Katō, romanın manga adaptasyonunu Shueisha’nın Ultra Jump dergisinde Mayıs 2017’de okuyucuya sundu.

                                             Image

Kaynak: ann 1ann 2

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları