Keep Your Hands Off Eizouken! Live-Action Filmi Mayıs'ta Çıkıyor
5 Nisan'da 6 bölümlük mini live-action serisi prömiyer yapacak.

Image

Sumito Ōwara'nın Eizōken ni wa Te o Dasu na (Keep Your Hands Off Eizouken!) mangasının live-action filmi için resmi web sitesi, filmin 15 Mayıs Salı günü çıkacağını ve live-action projesinin altı bölümlük bir TV mini serisine uyarlanacağını açıkladı. Mini seriler 5 Nisan'da MBS'de ve 7 Nisan'da TBS'de yayımlanacak. Film ve seri aynı ekibe ve oyuncu kadrosuna sahip.

Nogizaka46 idol grubu üyeleri Minami Umezawa, Asuka Saitō ve Mizuki Yamashita, (yukarıdaki resimde soldan sağa) Sayaka Kanamori, Midori Asakusa ve Tsubame Mizusaki karakterleri olarak live-action projesinde rol alıyor.

Live-action projesinde öğrenci konseyi başkanı Tōru Dōtonbori rolünde Sakurako Konishi, öğrenci konseyi sekreteri Sowande Sakaki rolünde Ema Grace, saldırı ekibi lideri Hisashi Ashima (isim romanizasyonları resmi değil) rolünde Ryma Matsuzaki, Kuroda rolünde Suzunosuke, Asakasa rolünde Masayuki Deai ve Fujimoto-sensei rolünde Masahiro Takashima yer alıyor.

Image

Tsutomu Hanabusa (3D Kanojo Real Girl, Kakegurui, Asahinagu live actionları) filmi ve seriyi yönetiyor.

Manga,  anime hayallerini gerçeğe dönüştürmek için Eizouken'de (Film Araştırma Kulübü) bir araya gelen birinci sınıf lise kızlarının enerjik üçlüsü Midori, Tsubame ve Sayaka'yı takip ediyor. Midori sadece bir anime yaratmak için gergin. İyi yapılmış bir kız gibi görünen Tsubame ile tanışıyor, ancak gerçekten bir animatör olma hayalleri var. Midori'nin en iyi arkadaşı Sayaka, projeyi hayata geçirmek için finansal bir anlayışa sahip ve görevlerinde çifti birleştiriyor.

Manga,  anime hayallerini gerçeğe dönüştürmek için Eizouken'de (Film araştırma kulübü) bir araya gelen birinci sınıf lise kızlarının enerjik üçlüsü Midori, Tsubame ve Sayaka'yı takip ediyor. Midori tek başına anime yapmaktan çekiniyordur. İyi bir kız gibi görünen Tsubame ile tanışır, ama gerçekten bir animatör olmada sanatsal hayalleri vardır. Midori'nin en iyi arkadaşı Sayaka, projede başarılı olunması için finansal rol taşıyor ve ekibin maceralarına katılıyor.

Ōwara, Shogakukan's Gekkan! Spirits dergisinde 2016'da mangayı başlattı. 2018'de 11. Manga Taisho ödüllerine aday oldu ve 2017'de en iyi Bros. Comic Award'ı kazandı.

Manga, 5 Ocak'ta NHK General'de prömiyer yapan ve 12 bölüm sürecek olan Masaaki Yuasa ve Science SARU tarafından yapılan bir televizyon animesine ilham kaynağı oldu. Crunchyroll, seriyi Kuzey Amerika, Orta Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Afrika, Okyanusya ve Orta Doğu'da yayımlıyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları