Kazuhiro Fujita'nın Mangası TV Animesine Uyarlanıyor
Manga 1997-2006 yıllarında yayınlandı.

Bu sene Shogakukan'ın Haftalık Shonen Sunday dergisi 16. sayısında,Kazuhiro Fujita'nın Karakuri Circus (Le Cirque de Karakuri) mangasının bir anime uyarlaması yapıldığı açıklandı.

Fujita 1997'den 2006'ya kadar Shogakukan'ın Haftalık Shonen Sunday dergisinde Karakuri Circus mangasını yayınladı ve manga için 43 cilt yayınlandı.2011-2013 yılları arasında 23 ciltlik yeni bir baskıda manga yayınlandı.Manganın baskıda 15 milyondan fazla kopyası var.

Animenin kahramanı Masaru Saiga için bir ses aktörü seçmeleri yapılacak.

Hikaye, bir kuklacı olmayı amaçlayan 5. sınıf öğrencisi olan Masaru Saiga'ya odaklanıyor. Masaru'nun babası büyük bir ev telefonu şirketinın patronudur.Babası öldükten sonra Masaru'ya 18 milyar yen miras kalır.Servete sahip olan Masaru hedef olur,fakat iki kişi tarafından kurtarılır.Narumi Kato Kung-Fu yaptı ve "Zonapha Sendromu" denilen garip bir hastalığa sahip bir adam ve Shirogane kukla "Arurukan"ı  kontrol eden gümüş saçlı bir kadındır.Masaru, Narumi ve Shirogane birlikte Masaru'nun servetini çalmaya çalışanlar tarafından çeşitli olaylarla karşılaşırlar.

Fujita'nın Ushio&Tora mangası, 1990'dan 1996'ya kadar Haftalık Shonen Sunday'de 33 cilt yayınlandı.Manga 1992'de orjinal bir animeye ve Temmuz 2015'te başlayan bir TV animeye uyarlandı.Fujita'nın Bakegyamon mangası da 2006 yılında bir TV animesine ilham oldu.Başka bir manga, Fujita'nın Yoru no Uta koleksiyonunda "Karakuri no Kimi" kısa hikayesi "Kukla Prenses" orjinal anime projesine ilham kaynağı oldu.

Kaynak:https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-12/karakuri-circus-manga-by-ushio-and-tora-kazuhiro-fujita-gets-tv-anime/.128833

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları