Kase-san ve Morning Glories Mangası Animeye Uyarlanıyor
Yuri manga, bu yılın başlarında 5 dakikalık bir anime klibine de ilham vermişti.

Manganın beş dakikalık anime edilmiş klibinin resmi Twitter hesabından Hiromi Takashima'nın Kase-san and Morning Glories (Asagao to Kase-san) mangasının yeni bir anime projesine uyarlanacağını açıklandı. 

Manganın ilham olduğu klip Mayıs ayında yayınlandı.

Manga, 'beceriksiz ve çiçek seven Yamada ile okullarının parkur ve saha yıldızı olan coşkulu Kase-san' arasındaki romantizmi işliyor.  Mangayı, Kuzey Amerika ile buluşturan Seven Seas Entertainment hikayeyi şöyle anlatıyor:

                                       Image

Yamada utangaç ve oldukça beceriksiz olabilir, ancak okulundaki çiçek bahçeleri her zaman mutlu olması için bir sebep oldu. Onca güzel çiçek arasından aniden farklı bir çeşit güzelliğe sahip olan Kase-san Yamada'nın ilgisini çekti. İki kızın da pek ortak noktası olmamasına rağmen aralarında romantik duygular baş gösterir. Farklı kişiliklerin ilk aşkı çiçekler gibi açacak mı? 

Anime, 2018'de TV animesi olarak yayın hayatına başlayacak. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları