Karakai Jōzu no Takagi-san'ın İkinci Sezonu İçin Yeni Bir Ana Görsel Yayımlandı
Yuiko Ōhara, temmuzda gelecek olan serinin tema şarkısı "Zero Centimeters" söylemek içi geri dönüyor.

Çarçamba günü Sōichirō Yamamoto'nun Karakai Jōzu no Takagi-san mangasının anime uyarlamasının resmi websitesi serinin ikinci sezonu için yeni bir görsel yayımlandı ve serinin tema şarkısını kimin söyleyeceği açıklandı. Yuiko Ōhara, temmuzda gelecek olan serinin tema şarkısı "Zero Centimeters" söylemek içi geri dönüyor.

Websitesi aynı zamanda Ōhara'nın söylediği ilk sezonun tema "Iwanai kedo ne" için de müzik videosu yayımladı.

Yamamoto, 2013 yılında Shogakukan's Gessan (Monthly Shonen Sunday) dergisine eşlik eden Gessan mini'de mangayı başlattı. Yamamoto, Fudatsuki no Kyōko-chan mangasını Haziran 2016'da bitirdikten sonra, Temmuz ayında Karakai Jōzu no Takagi-san mangasını Gessan'a taşıdı.

İlk sezon Ocak 2018’de “Anime no Me” programlama bloğunda yayınlandı ve Yamamoto’nun Ashita wa Doyōbi mangasını bölümleri gibi uyarlandı. Crunchyroll, animeyi Japonya ile eşzamanlı yayınladı ve Funimation, seriyi İngilizce dublajlı yayınladı.

Funimation hikayeyi şöyle özetliyor:

Sınıf arkadaşı Takagi tarafından acımasızca alay edilmekten bıkmış olan Nishikata, bir gün bunu ödeteceğine ve Takagi'nin yüzünü kızartacağına söz verir. Sonuçta, kızarırsan kaybedersin! Fakat intikam almak, o kadar da kolay değildir. Nishikata, Takagi'yi utandırıp yüzünü kızarta bilecek mi?

Shogakukan, Temmuz 2018'de manganın 9. cildini yayınladı ve manga bölümünün "Water Slide" başlıklı OVA'sı yayınlandı. Manga'nın 10. cildi 12 Şubat'ta satışa sunulacak. Şubat 2018 itibariyle, 4 milyondan fazla kopyaya sahiptir. Yen Press, mangayı İngilizce olarak yayınlıyor.

Yönetmen Hiroaki Akagi, animeyi destekledikleri ve ikinci sezonun olmasında katkıları oldukları için hayranlara teşekkür etti.

Kaynak: AnimeNewsNetwrok

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları