Karada Sagashi Kai Son Sayısı Yayınlandı
Karada Sagashi Kai Mangası'nın son sayısı yayınlandı.

Karada Sagashi Mangası’nın Aralık 2017 tarihinde bitmesi ardından, yeni manga Ocak 2018’de sahnede yerini aldı.

Shueisha’nın Shonen Jump+ dergisi’nin internet üzerindeki manga sayfası, yazar Welzard ile çizer Katsutoshi Murase’nin, Karada Sagashi Kai’nin 43. ve son bölümünü Cuma günü yayınlamıştı. Manga’nın 5.Düzenlenmiş kitap sayısı ise 4 Mart günü  yayınlanacak.

Murase ayrıca okurlara 8 Şubat’da Shonen Jump+’da Arata Primal adında yeni bir manga sunacağını belirtti. Özgün bir hikaye için ise Daisuke Oikawa’ya güveniliyor.

Welzard ile Murase, Karada Sagashi mangası’nı Eylül 2014 tarihinde yayınlamaya başlamışlardı. Yazarlar Karada Sagashi mangası’nı Aralık 2017’de bitirmeleri ardından, Ocak 2018 tarihinde Karada Sagashi Kai mangasını okurlara sunmuşlardı.  Shueisha Karada Sagashi Kai’nin 17. ve son sayısını ise Şubat 2018’de yayınlamıştı.

Manga, Welzard’ın 2013 yılında Keitai Shosetsu Noichigo sitesinde yayınlanan cep telefonu romanına dayanıyor. Roman, bir lise öğrencisi olan Asuka’nın ölü bir lise öğrencisi olan Haruka’nın hayaletini görmesi ve hayaletin ondan bedenini bulmasını istemesine dayanıyor. Hikaye boyunca Asuka ve onun arkadaşları Haruka’nın bedeni’nin 8 parçasını bulmaya çalışır ve onlar Haruka’nın parçalarını ararken onları avlamakta olan Red Person hakkında daha fazla bilgi edinirler. Red Person,okulda yalnız olan öğrencileri avlayarak öldürmekte ve öğrenciler okul kapılarından çıkana kadar onların önlerinde görünmektedir. Red Person bir öğrenciyi öldürdüğü zaman, öğrenci’nin bedenini 8 parçaya bölmekte ve okulda olan bu parçaları bulması için  başka bir insanı görevlendirmedir. Eğer Asuka Haruka’nın bedenini bulamazsa, gün tekrar edecek, o ve arkadaşları bedeni bulana kadar ölmeye devam edecek.

Manga, 2017 Temmuz’unda Production I. G. ’nin Tate Anime uygulamasından sunulan bir takım kısa anime’den ilham aldı.

Kaynak: Shonen Jump+

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları