Kaptan Tsubasa: Rising Sun Mangası Ekim'de Ara Verecek
Manga, Grand Jump'ın 21. sayısında devam edecek.

Image

Shueisha'nın Grand Jump dergisinin bu yılki Çarşamba günü yayınladığı 16. sayısında Yōichi Takahashi'nin  derginin 3 Ekim'de yayınlayacak 21. sayısına kadar Kaptan Tsubasa: Rising Sun futbol mangasına ara verdiğini açıkladı.

Manga, geçen Temmuz ayında da ara vermişti ve Ekim'de yeniden devam etmişti.

Rising Sun'un hikayesi, Japonya'yı Olimpiyatlarda temsil etme amacında olan Tsubasa'nın etrafında dönüyor. Takahashi, Aralık 2013'te dergide manga'yı başlattı ve Shueisha, 4 Haziran'da Japonya'da 9 derlenmiş cildi yayınladı.

Orjinal futbol mangası, 11 yaşında futbolu seven bir erkek çocuğu olan Tsubasa Ozora ve eski futbolcu olduğu için sevilen teknik direktör Roberto'yu konu alıyor.  Tsubasa, Dünya Kupası'nda başarılı olmak için futbol ülkesi Brezilya'ya giderek koçuyla birlikte antremanlar yapıyor.

Takahashi'nin orijinal 37 ciltlik Kaptan Tsubasa mangası, 1981-1988 yılları arasında Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde yayınlandı ve 4 TV anime serisine, 4 anime filmine ve bir kaç OVA'ya ilham kaynağı oldu. Manga, yaklaşık 20 ülkede mevcuttur.

Manga, Kaptan Tsubasa: World Youth Tokubetsu-hen Saikyō Teki de dahil olmak üzere devam serisi ve spinoff serilerine sahiptir! Oranda Youth, Captain Tsubasa: World Youth, Captain Tsubasa: Road to 2002, Captain Tsubasa Golden-23, Captain Tsubasa: Kaigai Gekitō-hen in Calcio, Captain Tsubasa: Kaigai Gekitō-hen En La Liga, the ongoing Captain Tsubasa: Rising Sun ve yeni Captain Tsubasa: Kids Dream. Tüm bu seriler, Haziran 2017'de 100 derlenmiş cilt ve 70 milyon kopya ile satışa sunuldu. 

Ayrıca, 2 Nisan'da TV Tokyo ve diğer kanallarda prömiyer yapan yeni bir televizyon animesine ilham kaynağı oldu. Anime, Takahashi'nin orijinal manga hikayesini baştan itibaren yeniden anlatıyor. Viz Media, animeyi lisansladı. Lisans, Kuzey Amerika ve Latin Amerika için dijital yayınlama, elektronik satış (EST) ve ticari haklar içeriyor. Anime, 7 Temmuz'da Amerika Birleşik Devletleri'nde Primo TV'de yayın yapmaya başladı.

Kaynak: animenewsnetwork

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları