Kaptan Tsubasa Futbol Mangasının Yeni TV Animesi Nisan'da Çıkıyor
Tsubasa geri dönüyor.

Çarşamba günü düzenlenen bir basın toplantısında, Yōichi Takahashi'nin Kaptan Tsubasa mangasının yeni bir televizyon animesinin, TV Tokyo ve diğer kanallarda düzenlenen Nisan 2018 galasında yeşil ışık yaktığını açıkladı. Yeni anime, manganın başlangıcından başlayarak hikayeyi anlatacak.

Yuko Sanpei- Tsubasa Ozora,futbol dehası

Kenichi Suzumura-Genzo Wakabayashi,dahi bir kaleci

Ayaka Fukuhara-Taro Misaki,"Altın Ortak"

Mutsumi Tamura-Ryo İshizaki,face block ile ünlü

Takuya Sato-Kojiro Hyuga,ana rakip

Katsuyuki Konishi-Roberto Hongo,Brezilya'nın efsanevi 10 numarası

Toshiyuki Kato (JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable, Full Moon O Sagashite)David Production stüdyosunda animeleri yönetiyor.Animenin senaryolarından Atsuhiro Tomioka (Inazuma Eleven, Pokémon XY) sorumlu ve Hajime Watanabe (Ginga e Kickoff !!, School Rumble) karakter tasarımcısı ve baş animasyon müdürü olarak görev yapıyor.Hayato Matsuo (Hellsing Ultimate, JoJo's Bizarre Adventure, The World God Only Knows) müzik besteliyor ve Yoshikazu Iwanami ses yönetmeni olarak görev yapıyor.

Orijinal futbol mangasında olaylar 11 yaşındaki  futbolu seven Tsubasa Ōzora ve koçu Roberto'nun, spor yeteneği nedeniyle tanındığı bir çocuk etrafında dönüyor. Tsubasa, antrenörü ile birlikte Dünya Kupasına hazırlanmak için Brezilya'ya gider.

37 ciltlik Kaptan Tsubasa mangasının 1981'den 1988'e kadar Shueisha'nın Haftalık Shonen Jump dergisinde yayınlandı ve önceki üç televizyon anime dizisine, dört anime filmine, birkaç orijinal video anime projesine ve bir sahne oyununa esin kaynağı oldu. Manga, Fransa, İtalya ve Meksika dahil olmak üzere yaklaşık 20 ülkede ve Ocak ayında Ortadoğu'ya gönderilen bir Arapça baskısında mevcut.

Manga, Captain Tsubasa da dahil olmak üzere ek seriler ve seriler yarattı: Dünya Gençliği Tokubetsu-heen Saikyō no Teki! Oranda Gençlik, Kaptan Tsubasa: Dünya Gençliği, Kaptan Tsubasa: 2002 Yolu, Kaptan Tsubasa Golden 23, Kaptan Tsubasa: Calcio'da Kaigai Gekitō-heen, Kaptan Tsubasa: Kaigai Gekitō-heen En La Liga ve Devam eden Kaptan Tsubasa: Yükseliyor Shueisha'nın Grand Jump dergisinde yayınlanmakta. Toplam olarak, manga serisinin 100 derlemesi ve 70 milyon kopya baskısı var. Manganın ayrıca üç roman cildi oluşturdu.

 Mobil oyun geliştiricisi KLab Inc., Captain Tsubasa'yı: Bu ay 135 ülkede ve bölgede İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca ve Geleneksel Çince dillerinde Dream Team akıllı telefon oyunu piyasaya sürdü.

kaynak:https://www.animenewsnetwork.com/news/2017-12-12/captain-tsubasa-soccer-manga-gets-new-tv-anime-in-april/.125203

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları