Kaptan Tsubasa Dergisi 2 Nisan'da Yeni Manga İle Başlıyor
Captain Tsubasa: Rising Sun futbol mangası dergiye taşınıyor.

Image

Shueisha's Grand Jump dergisinin bu yıl Çarşamba günü 6. sayısında, Kaptan Tsubasa serisine odaklanacak olan Grand Jump'tan yeni bir spinoff olan Kaptan Tsubasa Dergisi'nin 2 Nisan'da Japonya'da başlayacağını açıklandı. Yeni dergi spinoff da dahil olmak üzere her ay one shot içerecek.

İlk sayı 148 sayfa olacak. Mangaya ek olarak, röportajlar içerecek, oyunlar ve ürünler hakkında bilgi sağlayacak ve temalı bonus itemleri olacak.

Yoichi Takahashi'nin Kaptanı Tsubasa: Rising Sun futbol mangası, 103.bölümden başlayarak Kaptan Tsubasa dergisine geçecek.

Orijinal futbol mangası, futbolu seven ve spor becerisi nedeniyle antrenörü Roberto'nun ilgisini çeken 11 yaşındaki Tsubasa Ōzora'ya odaklanıyor. Tsubasa, Dünya Kupası'na hazırlanmak için koçuyla Brezilya'ya gidiyor.

Takahashi'nin orijinal 37 ciltli Kaptan Tsubasa mangası, 1981'den 1988'e kadar Shueisha'nın Haftalık Shonen Jump dergisinde yayımlandı ve üç TV anime serisine, dört anime filmine, birkaç OVA'ya ve bir sahne oyununa ilham verdi. Manga yaklaşık 20 ülkede satılıyor.

En yeni manga Kaptan Tsubasa: Rising Sun, Japonya'dan bir temsilci olarak Olimpiyatlara katılmayı amaçlayan Tsubasa'nın etrafında dönüyor. Takahashi dergide Aralık 2013'te mangayı piyasaya sürdü ve Shueisha 4 Ekim'de Japonya'da 12. derlenmiş cildi yayımladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları