Kaptan Tsubasa Animesi Pazartesi 52. Bölümü İle Bitiyor
Yōichi Takahashi'nin futbol mangasının anime uyarlaması geçen Nisan ayında prömiyer yapmıştı.

Kaptan Tsubasa animesinin Twitter hesabı Salı günü, yeni Kaptan Tsubasa animesinin 52. bölümüyle sona ereceğini açıkladı. Bölüm, Pazartesi günü TV Tokyo'da yayınlanacak.

Yoichi Takahashi'nin 1981-1988 Kaptanı Tsubasa mangalarına dayanan yeni anime, 2 Nisan 2018'de TV Tokyo ve diğer kanallarda prömiyer yapmıştı. Anime, Takahashi'nin orijinal mangasının hikayesini baştan anlatıyor. Animenin "Ortaokul" arcı, 29 Ekim'de 29. bölümde başlamıştı.

Viz Media, animenin lisansını aldı. Lisans, dijital yayın, elektronik satış (EST), ev videosu ve Kuzey Amerika ve Latin Amerika için yayın haklarını içeriyor. Anime İngilizce olarak 4 Ağustos'ta ABD'de Primo TV'de yayınlanmaya başladı.

Orijinal futbol mangası, futbolu seven ve spor yeteneklerinden dolayı koçu Roberto tarafından takdir edilen bir çocuk olan 11 yaşındaki Tsubasa Ozoraya odaklanıyor. Tsubasa, Dünya Kupasına hazırlık amacı ile antrenman yapmak için koçuyla Brezilya'ya gidiyor.

Toshiyuki Kato (JoJo's Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable, Full Moon o Sagashite), animeyi David Production’da yönetiyor. Senaryolardan Atsuhiro Tomioka (Inazuma Eleven, Pokémon XY) sorumludur ve Hajime Watanabe (Ginga e Kickoff !!, School Rumble) karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapmaktadır. Hayato Matsuo (Hellsing Ultimate, JoJo's Bizarre Adventure, The World God Only Knows) müzikleri besteliyor ve Yoshikazu Iwanami ses yönetmenliği yapıyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları