Kamikaze Douga, Tales of Crestoria Oyunu İçin Kısa Film Hazırlığında
Akıllı telefon oyunu için yayınlacak videonun dünya çapındaki gösterim tarihi: 18 Ekim

Bandai Namco Entertainment, Kamikaze Douga tarafından geliştirilen Tales of Crestoria oyunu için 15 dakikalık kısa film projesi için yeniden ortaklık oluşturduklarının haberini paylaştı. Bandai Namco Entertainment bu kısa anime film için Tales of Crestoria: The Wake of Sin adında İngilizce alt yazılı bir tanıtım videosu yayınladı. 

https://www.youtube.com/watch?v=GRfZKCmGCpw&feature=emb_logo

Anime dünya çapında 18 Ekim'de saat 9.00' da (doğu zaman dilimine göre) gösterilecek. Anime, oyunun hikayesinin önsözünden uyarlanacak ve Kanata ve Misella'nın çıktıkları yolculuğa odaklanacak. Yasutaka Nakata konsept müziğinden sorumlu olurken Kōhei Amasaki, Yui Ishikawa ve Yūma Uchida rol alacak isimler olarak belirlendi. 

Kamikaze Douga, 2018'deki oyunları için de birkaç konsept video yayınlamıştı.  

Oyun, geçtiğimiz yıl ertelendi ve nihayet Temmuz ayında Japonca ve İngilizce olarak piyasaya sürüldü. Oyun ücretsiz ancak oyun içi satın almalar mevcut. 

Oyunun oyuncu kadrosu şu şekilde: 

Kōhei Amasaki, Kanata Hjuger rolünde,

Yui Ishikawa, Misella rolünde,

Yūma Uchida, Vicious rolünde,

Tatsuhisa Suzuki, Aegis Alver rolünde,

Ayane Sakura, Yuna Azetta rolünde,

Hiroki Yasumoto, Orwin Granberg rolünde,

Aoi Yūki, Machina rolünde,

Ai Nonaka, Kasque rolünde.

Wit Studio, oyunun animasyonunu yönetiyor ve Jun Kumagai hikayenin ana hatlarından sorumlu. Karakter tasarımcıları; Kosuke Fujishima, Mutsumi Inomata, Miyuki Kobayashi ve Daigo Okumura olarak belirlenmiş. Yasutaka Nakata ve Kamikaze Douga ana karakter görsellerini tasarlıyor.

Oyunun teması günah! Ana karakterimiz değer verdiği birini korumak için bu günahları sırtlanmak zorunda. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları