Kakuriyo no Yadomeshi Manga Tanıtımı
Güncel animesi olan Kakuriyo No Yadomeshi’nin mangasını merak edenler, toplanın...

Kakuriyo no Yadomeshi, Midori Yuma tarafından yazılan ve Laruha tarafından illüstre edilen Japon light novel'idir. Fujimi Shobo, Fujimi L Bunko imzasıyla 2015'den beri yedi cilt yayımlamıştır. Wako Loka tarafından yapılan sanatsal manga uyarlaması 2016'dan beri Enterbrain'in Josei Manga dergisi B'nin Log Comic'inde serileştiriliyor. Dört tankōbon cildinde derleniyor. Gonzo tarafından televizyona uyarlanan 26 bölümlük bir anime serisi 2 Nisan 2018'de ilk bölümüyle birlikte yayınlanmaya başlamıştır.

Konusu

Aoi Tsubaki, vefat eden dedesinden miras kalmış Ayakashi görebilme özelliğine sahip bir üniversite öğrencisidir. Bir gün, Aoi bir torii türbesinin önünden geçerken orada aç olduğunu söyleyen bir Ayakashi’nin oturduğunu görür. Ama yiyecek verdikten sonra, Aoi Odanna isimli bir Orge olan Ayakashi tarafından kaçırılır. Onu Ayakashilerin yaşadığı gizli dünyaya götürür. Aoi’ye büyükbabasının ona borçlu olduğunu ve tazminat olarak onunla evlenmesi gerektiğini söyler. Aoi evlenmeyi reddeder ve Tenjinya’da çalışmak için sorar.

Karakterler

Aoi Tsubaki (津場木 葵 Tsubaki Aoi)

Dedesinin Ayakashi görebilme yeteneğini devralmış bir üniversite ikinci sınıf öğrencisi. Küçükken annesi onu terk etmiş ve açlıktan ölmek üzereyken bir Ayakashi tarafından kurtarılmış. Bu yüzden hiçbir insanı veya başka bir şeyi aç görmeye dayanamaz; yemek yeteneklerini kullanarak onlara yardım eder. Dürüst bir kişiliğe sahip.

Ōdanna (大旦那)

Ruhlar aleminde bulunan Tenjinya hanının sahibi. Eski güçlü bir yokai ve Sekiz Yapraklar olarak adlandırılan Diğer Dünya’nın Sekiz yöneticisinden biri. Çalışanlarına göre sağ duyulu, merhametsiz, ama aynı zamanda itibar ve stil sahibi olan açık fikirli bir kişi. Gerçek niyetlerini açıklamıyor. Onlarca yıl önce Aoi'nin büyük babası Shiro'ya bir söz verdi ve sözünde Aoi'yi teminat gösterdi.

Ginji (銀次)

Kendisi Genç efendilik yapan Tenjinya'nın "Karşılama Tilkisi” olarak da bilinen bir dokuz kuyruklu tilki. Güzel görüşünün yanı sıra hoş tavrı ve çalışmaktan kaçmamak gibi bir huyu da vardır. Hanın çalışanları onu kusursuz kabul ederler ve sık sık ona bel bağlarlar. Ginji dönüşümde uzmanlaşmıştır ve dokuz biçime girebilir.

Animesinin grafiklerinden şarkılarına kadar her şeyini çok beğendim. Konusu da bana Kamisama Hajimemashita’yı anımsatıyor. Aynı keyifle takip ediyorum. Animenin yeni opening şarkısıyla kapanış yapıyorum. 

私は可愛いですね

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları