Kakuriyo no Yadomeshi Animesi İçin Full Tanıtım Videosu Yayınlandı
Yazar Midori Yuma'nın ve illüstratör Laruha'nın Kakuriyo no Yadomeshi (Afterlife Inn Cooking) adlı light novelinin TV anime uyarlamasının resmi web sitesi, seri için bir tanıtım videosununun yanında Nao Tōyama'nın seslendirdiği OP tema şarkısı "Tō no Manimani"yi yayınladı.

ÖZET

Aoi, ruhları görme kabiliyetine sahip bir üniversite öğrencisidir. Bir gün, "Tenjin-ya" olarak bilinen öbür dünyadaki bir hanın sahibi olan bir iblis tarafından yeraltına getirilir. İblis , büyükbabasının büyük borcunu ödemek için Aoi'nin onunla evlenmesi gerektiğini iddia etmektedir; bunun yerine, Aoi, normal dünyaya geri dönmek için yeterli kazanma amacıyla Tenjin-ya'da bir aşçı olarak çalışmayı kabul eder.

OP: "Touka no Manimani (灯火のまにまに)" - Nao Touyama



Yoshiko Okuda (The Perfect Insider'ın animasyon direktörü, Casshern Sins), animeyi yönetmektedir. Tomoko Konparu (Utano☆Princesama Legend Star, Kimi ni Todoke) senaryodan sorumlu ve Youko Satou (Saiyuki Reload Blast, Dog&Scissors) karakterleri tasarlamaktadır. Takurō Iga (Fuuka, Aria the Scarlet Ammo AA) müziği bestelemekte ve Flying Dog müzik prodüksiyonu olarak çalışmaktadır. Manami Numakura ED tema şarkısı Color (彩 -color-)'ı seslendirmektedir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları