Kakegurui Live-Action Filminin Romanı 22 Martta Çıkıyor
Kakegurui'nin mangası romana uyarlanıyor.

Square Enix’in Gangan Joker dergisine yaptığı açıklamaya göre: Homura Kawamoto ve Tōru Naomura’nun mangakalığını yaptığı Kakegurui -Compulsive Gambler’ın filminden sonra romanı da çıkıyor. Kawamoto'nun küçük kardeşi ve daha önceki Kakegurui Trip spinoff romanının yazarı Hikaru Muno da yeni roman da yer alıyor ve Naomura orijinal kapak resmini çizdi.Romanın adı Kakegurui Joker ve 22 Mart'ta Japonya'da yayınlanacak.

 

Manga, Mart 2014'te Square Enix'in Gangan Joker dergisinde yayınlandı. Yen Press, manga lisansını aldı.Manganın konusu ise:

 

Hyakkaou Özel Akademisi normal bir okul müfredatından çok farklı bir şekilde yönetiliyor.En zengin aileden de gelseniz, çok zeki veya atletik olsanız bile bu okulda bunların hiçbir önemi yok.Önemli olan tek şey kumar yetenekleriniz.Bu akademide kazananlar kral gibi yaşarken, kaybedenler hayatlarının sonlarına kadar köle olarak yaşıyorlar.Her şey Yumeko Jabami’nin akademiye kayıt yaptırmasıyla değişir ve Yumeko Jabami onlara gerçek kumar nasıl oynanır gösterecekti.

 

Manga, Temmuz-Eylül 2017 tarihleri arasında Japonya'da yayınlandı. Seri Şubat 2018'de Japonya dışında Netflix'te yayınlandı. Anime'nin ikinci sezonu 8 Ocak'ta başladı.

Manga ayrıca Ocak 2018'de Japonya'da yapılan 10 bölümlük live-actionda yayınlandı. Netflix, dizinin Japonya dışında yayınlandığını açıkladı.Yeni sezon 31 Mart'ta prömiyer yapacak, ardından 3 Mayıs'taki live-action filmi yayınlanacak.

Kaynak:Ann

21 yaşında anime izlemekten ve izlerken ki düşüncelerini başkalarıyla paylaşmaktan zevk alan bir kişilik.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları