Kakegurui Live-Action Filminin 2021'de Devam Filmi Geliyor
Homura Kawamoto ve Tōru Naomura'nın Kakegurui-Compulsive Gambler adlı mangasına dayanan ilk live-action filminin kadrosu Cumartesi günü filmin, 2021'de bir devam filminin geleceğini açıkladı.

Filmin geçici adı Eiga Kakegurui Part2 olarak belirlenmiştir. Devam filmi, ilk filmden geri dönen oyuncu kadrosunun yanında filmin yönetmenliğini yapmak ve Minato Takano ile senaryoyu yazmak üzere geri dönen Tsutomu Hanabusa'yı da içermektedir.


İlk olarak, 10 bölümlük live-action serisi Ocak 2018'de Japonya'da yayınlandı. Netflix, seriyi Japonya dışında yayınlamaktadır. İkinci sezonun prömiyeri Mart 2019'da yapıldı ve ilk live-action filmi daha sonrasında Mayıs 2019'da gösterime girdi.

Orijinal Kakegurui-Compulsive Gambler mangası, Mart 2014'te Square Enix'in Gangan Joker adlı dergisinden piyasaya sürülmüştür. Yen Press, mangayı İngilizce olarak yayınlamakta ve hikayeyi şu şekilde anlatmaktadır:

Özel Hyakkaou Akademisi. Çok tuhaf bir müfredata sahip ayrıcalıklı bir kurumdur. Anlayacağınız, zenginlerinde zenginlerinin oğulları ve kızları olduğunuzda sizi ileride tutan şey atletik güç veya kitap kurtluğu değildir. Rakibini okuma ve pazarlık sanatıdır. Bu becerileri geliştirmek için, sıkı bir kumar müfredatından daha iyi bir yol olabilir mi? Özel Hyakkaou Akademisi'nde kazananlar krallar gibi yaşarken kaybedenler kötü muameleye çarptırılır. Fakat Yumeko Jabami kaydolduğunda, bu çocuklara gerçek bir kumarbazın nasıl olduğunu gösterecek!


Manga, Japonya'da 2017'nin Temmuz-Eylül ayları arasında yayınlanan bir TV anime serisine uyarlanmıştır. Seri, Japonya dışında Şubat 2018'de Netflix'te yayınlanmaya başladı. Animenin ikinci sezonu Ocak 2019'da gösterime girdi ve Netflix, seriyi Haziran 2019'da yayınlamaya başladı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları