Kakegurui'den Homura Kawamoto'nun Yeni Mangası 20 Mayıs'ta Başlıyor
Yeni manganın adı Bakumatsu Tobaku Barbaroi.

Shueisha'nın Shonen Jump+ web manga servisi yaptığı açıklamada, mangaka Homura Kawamoto'nun (Kakegurui) 20 Mayıs'ta Bakumatsu Tobaku Barbaroi (Bakumatsu Gambling Barbaroi) adlı yeni bir mangaya başlayacağını duyurdu. Kawamoto senaryoyu yazacak, Toyotaka Haneda ise çizimleri yapacak.

Kawamoto en son Ağustos 2021'de Akita Shoten'in Champion RED dergisinde Zuzu Kamiya ile birlikte Isekai no Hime to no Koi Bakuchi ni, Jinrui no Sonbо̄ ga Kakkatemasu (Humanity's Existence Depends on Love Gambling with Another World's Princess) mangasını başlatmıştı.

Kawamoto ve çizer Aki Yamaguchi'nin yeni fantezi mangası Isekai Tenseisha Goroshi -Cheat Slayer- ("Killing the People Reincarnated into the Other World -Cheat Slayer-") bir bölümden sonra Haziran 2021'de iptal edilmişti.

Kawamoto ve Tōru Naomura, Kakegurui - Compulsive Gambler mangasını Mart 2014'te Square Enix'in Gangan Joker dergisinde başlatmıştı. Yen Press mangayı İngilizce yayımlıyor. Manga, 2017'de Temmuz'dan Eylül'e kadar süren bir anime serisine uyarlanmıştı. Animenin ikinci sezonu Ocak 2019'da prömiyer yapmıştı. Ayrıca manganın 10 bölümlük live action uyarlaması Japonya'da Haziran 2019'da prömiyer yapmıştı. İkinci sezonun prömiyeri Mart 2019'da prömiyer yapmıştı, ardından Mayıs 2019'da bir live action filmi çıkmıştı. Netflix hepsini yayımladı. COVID-19 ertelenmesinden sonra bir devam filmi Mayıs 2021'de çıkacaktı ancak COVID-19 ve Japonya'daki olağanüstü halin uzaması nedeniyle Haziran ayına kadar tekrar ertelendi. Katsura Saiki'nin Kakegurui Twins manga spinoffu, Netflix'te bu Ağustos'ta çıkacak olan yeni bir animeye uyarlanıyor

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları