Kaiju no Kodomo Anime Filminin Tanıtım Videosunu Yayımlandı
Film Japonya'da 7 Haziran'da vizyona girecek.

Yapımcılığını Studio 4°C'nin üstlendiği, Japonya'da 7 Haziran'da vizyona girecek olan Daisuke Igarashi'nin ödüllü fantazi mangası Kaijuu no Kodomo'nun uyarlaması olan aynı isimli animenin tanıtım videosu yayımlandı.

Ayumu Watanabe(After the Rain,Gurazeni) yönetmen koltuğunda otururken, Keinichi Konishi(Tokyo Godfathers, AGood Librarian Like a Good Shepherd), karakter tasarımcısı ve baş animasyon yönetmeni olarak görev alıyor. Studio 4°C(Tekkonkinkreet, Berserk: Golden Age Arc) ise filmin yapımını üstleniyor.

Ruka daha küçükken, babasının çalıştığı akvaryumdaki suda bir hayalet gördü. Şimdi ise akvaryuma ve orada tanıştığı iki gizemli çocuğa, dugonglar tarafından büyütülüp tıpkı onun gibi denizden gelen tuhaf çağrıları duyan Umi(Okyanus) ve Sora(Göyüzü)'ya çekildiğini hissediyor.

Ruka'nın babası ve akvaryumda çalışan diğer yetişkinler, okyanuslardaki balıkların kaybolmasının ardındaki gizeme takılıp kaldıklarından, çocukların ne yaşadıklarının farkında değiller.

Okyanusta geçen ve hayatın gizemlerini konu alan Children of the Sea, insan ve doğa arasındaki bağlantıyı çarpıcı bir biçimde sanatsallaştırıyor. Igarashi’nin Manga'sı 2007 yılında Shogakukan'ın IKKI dergisinde yayınlanmaya başlandı ve 2011'de sona erdi. Shogakukan, manga için beş derleme cilt yayınlamış, bunlar Viz Media tarafından İngilizceye çevrilmişti. Manga, 2009’da 38. Japonya Karikatürcüler Derneği Ödüllerinde ve Kültür İşleri Ajansı'nın ev sahipliği yaptığı 13. Japonya Medya Sanatları Festivali'nde Manga Bölümünde bir mükemmellik ödülü kazanmış, 12. Tezuka Osamu Kültür Ödülü'ne aday olmuştu.

Igarashi’ nin Little Forest mangası da 2014 ve 2015 yıllarında gösterime giren iki live-action filmine ilham kaynağı oldu.

Mangaka’ nın 2015 yılında Kodansha’nın Afternoon dergisinde başlattığı “Designs” isimli manga ise hala devam ediyor. Kodansha, 3. Derleme cildi 23 Ocak’ta yayınladı.

Kısa Versiyonu

Kaynak: TOHO animation チャンネル Resmi Youtube Kanalı

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları